Connect with us

News

Zina Dumitrescu iese din azil! „Ma intorc acasa!”, spune ea! Un designer o va ajuta sa lanseze o noua colectie!

Zina Dumitrescu este extremd e bucuroasa pentru ca, peste doar doua saptamani, va parasi azilul de batrani in care a locuit in ultimul an, si se va intoarce acasa. Designerul Galyna Panzari ii va oferi atelierul pentru ca „mama modei romanesti” sa realizeze o noua colectie.

Publicat

pe

zina-dumitrescu-azil

Dupa mai bine de un an petrecut in azilul de batrani, Zina Dumitrescu va reveni, in sfarsit, acasa. Mutarea va avea loc spre sfarsitul lunii februarie, cand tratamentul pe care il urmeaza in prezent va lua sfarsit.

„Mai stau doua saptamani cat mai am tratament si pe urma ma intorc acasa. Mi-e dor de casa. La sfarsitul lui februarie sunt acasa”, a declarat Zina Dumitrescu la Povestiri Adevarate.

galyna-zina-dumitrescu

Zina a fost invitata de designerul Galyna Panzari la salonul Inari Beauty Fashion Lounge pentru o serie de tratamente de infrumusetare si, pentru ca in incinta lui se afla si propriul atelier de moda, i-a propus ca, odata ce va iesi din azil, sa conceapa acolo o noua colectie vestimentara.

Este marea dorinta a Zinei, de a se intoarce pe podiumurile de moda, iar ajutorul logistic oferit de Galyna pare de nepretuit.

„Mi-am dat seama ca, intr-adevar, moda a fost marea ei pasiune. Cand a intrat in atelier, s-a schimbat pur si simplu la fata, se bucura ca un copil, s-a uitat la materiale si la produsele expuse pe umerase. Cand i-am cerut sfatul referitor la o rochie pe care o aveam in lucru, a fost extraordinar de incantata.

Cand a plecat, mi-a spus ca vrea sa revina sa-si lucreze colectia la mine in atelier pentru ca e frumos si are toate dotarile necesare, inclusiv televizor”, a declarat Galyna pentru ring.