Connect with us

Stiri externe

Zvon sumbru: Kate Middleton are tumoră la cap?

Anunțul că Prințesa Kate Middleton a fost operată de urgență în urmă cu două zile a dat naștere la o mulțime de speculații în spațiul public. Unul dintre zvonurile sumbre care circulă este acela că ea ar fi avut o tumoră la cap.

Publicat

pe

Zvon sumbru: Kate Middleton are tumoră la cap?

Kate Middleton a fost operată marți, 16 ianuarie, la doar o săptămână după ce și-a serbat ziua de naștere.

Prințesa de Wales va rămâne internată în spitalul privat din Londra încă două săptămâni. Ulterior, ea va reveni la reședința sa și va continua să se recupereze în următoarele luni. Se așteaptă ca ea să nu mai fie văzută public până după Paște.

Conform presei internaționale, problema ei de sănătate nu ar fi de natură canceroasă. Totuși, experții regali dau de înțeles că ar fi o problemă destul de serioasă.

Mai mult, se pare că nu ar fi prima oară când Kate se confruntă cu probleme de sănătate. În anul 2011, presa britanică scria despre o cicatrice de 7.5 cm pe care Prințesa o are pe partea stângă a capului. Ar fi vorba despre o operație la cap pe care Kate ar fi suferit-o în copilărie.

Deși nu s-a vorbit niciodată public despre acest lucru, surse regale ar fi confirmat că operația a fost una serioasă. Asta a dat naștere unor zvonuri conform cărora Kate ar fi avut o tumoră la cap.