Connect with us

Stiri Interne

Ce ascultă românii la radio. Ce matinale încep un nou sezon!

Românii ascultă în general radio atunci când sunt în mașină, pe drumurile țării ori în traficul aglomerat din București. Iată ce matinale încep un nou sezon în această toamnă, bucurându-se de mare succes printre ascultători!

Publicat

pe

Ce ascultă românii la radio. Ce matinale încep un nou sezon!

Ce ascultă românii la radio? Atunci când vine vorba despre emisiunile de dimineața, Europa FM, Pro FM și Virgin Radio par să se numere printre posturile preferate ale ascultătorilor.

Pentru că se bucură de succes, aceste posturi pregătesc, pentru toamnă, noi sezoane ale matinalelor. Acele emisiuni de dimineață care îi însoțesc pe mulți români în drumul spre muncă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Europa FM (@radioeuropafm)

La Euopa FM, George Zafiu, Vlad Petreanu şi Luca Pastia dau startul unui noi sezon al emisiunii Deșteptarea. Este deja al doisprezecelea an în care cei trei le dau trezirea românilor din studioul Europa FM. Începând de azi, emisi7nea este difuzată de luni până vineri, între orele 07:00 și 10.00.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PROFM (@profmromania)

Și Pro FM a pregătit un nou sezon al emisiunii What The Fun, prezentată de Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru şi Bogdan Ciudoiu. Azi a fost prima ediție a noului sezon, iar emisiunea este difuzată zilnic, de luni până vineri, pe același tronson orar: 07:00 – 10:00.

Matinalul postului Virgin Radio revine și el, însă cu o nouă formulă de prezentare. Astfel, începând de azi, lui Andrei Niculae i s-a alăturat, în calitate de gazdă, Giulia Anghelescu. Emisiunea Virgin Radio Breakfast începe la 06:30 și se termină la 10:00 în fiecare zi, de luni până vineri.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *