Connect with us

ADPM Coffee Break

ADPM Interviu. De vorba cu Anca Ciota

Anca Ciota ne aduce vestile despre vreme in fiecare zi, de luni pana vineri, la Kanal D, iar zambetul sau molipsitor trece sticla pana-n casa telespectatorilor. Urmeaza o toamna incarcata pentru Anca, se anunta noi proiecte interesante, iar acum o putem vedea si in videoclipul piesei „Regina”, catata de sotul sau, Phelipe.

Publicat

pe

1.        Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la parinti?

Anca: Parintii mi-au insuflat de mica faptul ca familia e cea mai importanta. Si este foarte adevarat! De-a lungul vietii, oamenii pe care ii cunosti vin si pleaca, familia e mereu langa tine indiferent de situatie!

2.  Te uiti la Netflix? Care este serialul tau preferat?

Anca: Da! Folosesc Netflix prea mult! Pot sa spun ca fac abuz! Ma uit la mai multe seriale si documentare. Printre preferatele mele sunt: Friends, What the health, Sex and the city.

 

3.  Iti plac declaratiile de dragoste?

Anca: Da, normal! Dar nu imi place sa fie facute asa nonstop, pentru ca isi pierd farmecul. Un „te iubesc” spus in momentul potrivit, face cat toate declaratiile din lume

 4.  Care a fost cel mai romantic gest pe care l-a facut sotul tau?

Anca: Sotul meu nu face risipa de gesturi romantice, dar si cand face… sa te tii! Cea mai frumoasa surpriza a fost cand m-a cerut in casatorie. A fost chiar de ziua mea. S-a asigurat ca sunt toti prietenii mei si familia de fata si la momentul tortului s-a asezat in genunchi si mi-a oferit cel mai frumos inel!

 

 5. Ce treburi casnice urasti sa faci? 

Anca: Pfff… nu sunt o gospodina desavarsita! Cel mai mult urasc sa curat baia si aragazul. Dar e bine ca impart treburile casnice cu sotul meu si, in cateva ore, terminam curatenia.

 6. Ce gatesti cel mai bine?

Anca: Nici la acest capitol nu ma laud. Sotul se pricepe mai bine. Mie imi ies foarte bine pastele cu somon.

 

 7.  Care este cel mai bun lucru care ti s-a intamplat pana acum, anul acesta?

Anca: In ultimul timp am invatat sa ma bucur de lucrurile mici, care pana acum treceau neobservate. Dar, fara doar si poate, cel mai inportant lucru care s-a intamplat anul acesta e ca am inceput constructia casei noastre.  

 8. Ai avut vreo porecla in copilarie?

Anca: Hmm… parintii mei, cand eram mica, imi spuneau Albuta, de la Alba ca Zapada, iar ei erau piticii. 🙂

 

9. Ce proiecte noi pregatesti pentru noi?

Anca: Inca nu pot sa anunt 🙂 dar pot sa spun ca e vorba despre un proiect care imi place foarte mult si in care ma regasesc. O alta surpriza e faptul ca am jucat in videoclipul piesei ‘Regina’, cantata bineinteles de sotul meu, Phelipe.

10. Stim ca prezinti rubrica meteo de la Kanal D. Spune-ne ce vreme ne asteapta in aceasta toamna.

Anca: Aceasta e intrebarea care mi se adreseaza cel mai des! 🙂 Prietenii ma suna si ma intreaba cand sa isi spele masina. Toamna aceasta e ca o vara tarzie. Luna septembrie vine cu soare si temperaturi generoase.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *