Connect with us

ADPM Cool

Cum arată superba casă în stil colonial cumpărată de Vanessa Hudgens în California

Vanessa Hudgens și-a cumpărat o casă de vis în stil colonial în Los Feliz, California. Locuința i-a aparținut în trecut celebrului actor Gary Oldman care i-a vândut-o Vanessei contra sumei de 5 milioane de dolari.

Publicat

pe

Cum arată superba casă în stil colonial cumpărată de Vanessa Hudgens în California

În decembrie 2018, Vanessa Hudgens a scos din buzunar 5 milioane de dolari pentru a-și cumpăra o vilă în California. Casa în stil colonial i-a aparținut înainte legendarului acto Gary Oldman. Se află în Los Feliz și este acum oaza de liniște și siguranță a Vanessei.

„Atunci când revin în L.A., în prima noapte petrecută acasă, fac o baie relaxantă”, spune Vanessa Hudgens.

Vanessa a căutat 5 ani casa perfectă până când a găsit-o pe aceasta. S-a îndrăgostit iremediabil de această locuință.

”Am intrat pe poartă și am văzut această casă acoperită de iederă și înconjurată de măslini. M-am simțit de parcă aș fi ajuns undeva în Franța sau Italia. E pentru mine un loc perfect de evadare”, adaugă actrița.

Casa poartă denumirea Little Demille. A fost construită în 1922 de regizorul Cecile B. DeMille pentru amanta sa.

„Mi-am dorit o casă veche. Mi se pare extrem de romantică. O casă cu personalitate și multe ciudățenii. Iubesc elementele Old Hollywood. Orificiile de aerisire Art Deco, candelabrul care se află deasupra scării, curtea ce arată ca un parc”, dezvăluie Vanessa.

După ce a cumpărat casa în 2018, Hudgens l-a angajat pe designerul de interior Jake Arnold pentru a redecora apartamentul principal. De asemenea, în timpul pandemiei, ea însăși a renovat bucătăria.

Selena Gomez si Vanessa Hudgens, curtate de revista cu iepurasi! Vezi ce invitatie au primit din partea Playboy!