Connect with us

Stiri externe

Imaginea dinaintea morții directorului de imagine împușcat de Alec Baldwin

În urmă cu aproape o săptămână, o adevărată tragedie s-a întâmplat pe platourile de filmare ale westernului Rust. Alec Baldwin a împușcat două persoane, dintre care pe una mortal. Iată imaginea dinaintea morții directorului de imagine împușcat de celebrul actor.

Publicat

pe

Imaginea dinaintea morții directorului de imagine împușcat de Alec Baldwin

Săptămâna trecută, un accident tragic a avut loc pe platourile de filmare ale peliculei Rust. Alec Baldwin i-a împușcat accidental cu un pistol de recuzită pe regizorul filmului și pe directorul de imagine, Halyna Hutchins. Aceasta din urmă și-a pierdut viața.

Personal necalificat pentru un film cu buget redus

Serge Sventoy, electricianul șef prezent pe platoul de filmare la momentul accidentului, a făcut câteva dezvăluiri. Mai mult, a publicat ultima fotografie realizată chiar înaintea morții directorului de imagine împușcat de Alex Baldwin.

Acesta spune că producătorii au angajat persoane fără experiență în posturi extrem de importante. Asta pentru a reduce cât mai mult bugetul filmului.
”Am stat chiar lângă Halyna în timpul acelei împușcături fatale, care i-a curmat ei viața și l-a rănit pe Joel Souza. Am ținut-o în brațe în timp ce era pe moarte. Sângele ei a fost pe mâinile mele. Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu. Prin ceea ce au trecut soțul ei, Matt Hutchins, fiul ei, Andros, și actorul Alec Baldwin, căruia i s-a dat arma pe platoul de filmare. Trebuie să trăiască cu gândul că a luat viața unui om din cauza unor neprofesioniști. Aceasta este ultima fotografie cu Halyna pe platou.”, a declarat Serge Sventoy.

Acesta mai spune că persoana care trebuia să verifice arma nu și-a făcut treaba.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serge Svetnoy (@serge.svetnoy)

„Sub nicio formă o femeie de 24 de ani nu poate fi un armurier profesionist. Sub nicio formă o prietenă de-a ei de aceeași vârstă, de la școală, din vecini, de pe Instagram sau mai știu eu de unde, nu poate fi un profesionist în acest domeniu”, a adăugat Svetnoy.

Conform presei internaționale, Alec Baldwin nu este răspunzător pentru moartea colegei sale de platou. Face însă parte din echipa de producție care ar putea fi găsită vinovată. Momentan, investigațiile sunt abia la început.

Los Angeles Times spune că o altă tragedie era să se petreacă în timpul filmărilor cu doar câteva zile înainte de moartea Halynei Hutchins.

„Cu cinci zile înainte de împuşcare, cascadoarea lui Baldwin a tras accidental două cartuşe reale după ce i s-a spus că arma nu are muniţie”, au declarat surse pentru presa străină.

Alec Baldwin, totul despre tragicul accident de pe platourile de filmare