Connect with us

News

Paris Hilton si Kim Kardashian, din nou prietene la catarama!

Dupa ani de zile in care au fost la cutite, Paris Hilton si Kim Kardashian s-au impacat in timpul Sarbatorilor de iarna. Prilejul a fost o petrecere de Craciun organizata de Kris Jenner si Kathy Hilton.

Publicat

pe

paris-kim

Paris Hilton si Kim Kardashian au fost prietene la catarama la inceputul anilor 2000, atunci cand Paris a ajutat-o pe Kim sa-si gaseasca job-uri ca si stilist. Relatia dintre cele doua s-a schimbat insa in momentul in care Kim Kardashian a ajuns Superstar odata cu lansarea reality-show-ului „Keeping Up With The Kardashians”, fapt ce a generat o rivalitate intre ea si vechea ei prietena, Paris Hilton.

Odata ce steaua lui Kim Kardashian a inceput sa straluceasca tot mai mult si epoca lui Paris Hilton parea sa apuna, cele doua prietene au devenit invidioase si rautacioase si au trecut mai bine de 10 ani de cand si-au vorbit ultima data. In anul 2015, intr-un interviu acordat unei reviste, Kim Kardashian o ataca direct pe Paris Hilton si declara „eu nu sunt genul acela de femeie care isi poarta cainele intr-o poseta”.

Kim si Paris au revenit insa la sentimente mai bune cu prilejul sarbatorilor de iarna, atunci cand Paris si familia ei au luat parte la traditionala petrecere de Craciun pe care Kris Jenner o organizeaza la ea acasa. Cu acest prilej, cele doua rivale s-au fotografiat impreuna si au postat fotografia pe retelele de socializare, dand astfel de inteles ca au ingropat securea razboiului.