Connect with us

Stiri Interne

Ce spun actorii din Wednesday despre România: ”Părea făcut în Photoshop!”

Actorii din serialul Wednesday de pe Netflix, filmat integral în România anul trecut și lansat pe platforma de streaming la finele lunii noiembrie, s-au declarat fascinați de frumusețea țării noastre. Iată ce spun despre locațiile în care au filmat!

Publicat

pe

Ce spun actorii din Wednesday despre România: ”Părea făcut în Photoshop!”

În toamna anului trecut, noul serial despre Familia Addams marca Netflix a fost filmat integral în România. Proiectul poartă numele Wednesday. Este vorba despre o miniserie de 8 episoade ce s-a lansat deja pe platforma de steaming. Poartă semnătura legendarului regizor Tim Burton.

Actorii străini care au venit în țara noastră pentru filmări s-au declarat fascinați de România. Ei au vorbit, pentru HotNews.ro, despre experiența pe plaiuri mioritice.

„Nu am fost niciodată în România înainte. Când Tim [Burton] mi-a vorbit despre calitatea meșteșugului, meșteșugarilor, artiștilor, pictorilor, sculptorilor de acolo și tuturor oamenilor care lucrează pe platoul de filmare… cu siguranță nu a dezamăgit. Munca a fost cu adevărat excepțională”, a declarat actrița Gwendoline Christie.

În serial, Gwendoline joacă rolul Larissei Weems, directoarea Academiei Nevermore unde învață Wednesday.

„Nimic nu m-a pregătit pentru frumusețea fabuloasă a Munților Carpați. Au avut un efect aproape halucinatoriu când am condus până acolo să filmăm la unul dintre castelele magnifice. Era toamnă și frunzele își schimbau culoarea și era pur și simplu cea mai frumoasă experiență. Spectatorii nu numai că vor aprecia frumusețea României, dar vor avea de asemenea o experiență cu totul nouă în ceea ce privește lumea familiei Addams”, a adăugat ea.

Și actrița principală, Jenna Ortega, își amintește cu plăcere despre perioada petrecută în România.

„Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos. Și locul unde se află școala noastră e cool fiindcă am filmat la castele adevărate. Unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred. S-a potrivit foarte bine cu estetica serialului”, a spus actrița.