Connect with us

Stiri Interne

Ileana Badiu, casnicie la distanta! Insa functioneaza!

Ileana Badiu este casatorita de aproape sase ani cu medicul Catalin Badiu, insa, pentru ca acesta isi desfasoara activitatea in Germania, femeia de afaceri face naveta aproape in fiecare weekend pentru a se vedea. In aceste zile, cei doi petrec insa o vacanta prelungita, la schi, alaturi de fiul lor.

Publicat

pe

ileana-badiu-sot-copil

In timp ce alte cupluri se despart, chiar dupa cateva luni in care sotii locuiesc impreuna, exista mariaje care dainuiesc de ani buni chiar daca au loc… la distanta. Este si cazul Ileanei Badiu, al carei sot, Catalin, isi desfasoara activitatea de medic in Germania.

Pentru ca inca nu se poate muta definitiv in Romania, ca sa profeseze aici, acesta este vizitat de sotia lui aproape in fiecare weekend.

catalin-badiu-copil

Ileana s-a obisnuit sa faca naveta de ani buni si, in ciuda acestor eforturi, casnicia lor dateaza fara probleme de aproape sase ani.

copil=ileana-badiu-schi

Zilele acestea, intreaga familie s-a reunit. Cei doi soti petrec o vacanta de neuitat la schi, in Germania, alaturi de fiul lor. Cu aceasta ocazie, cel mic a invatat si sa schieze, mama lui postand pe Facebook cateva fotografii-marturie in acest sens.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *