Connect with us

Evenimente

Robbie Williams și Sam Smith cântă la București în 2023

Robbie Williams și Sam Smith cântă la București în vara anului 2023. Concertele vor avea loc în Piața Constituției, în perioada 3 – 4 iunie 2023, în cadrul festivalului Summer in The City. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Robbie Williams și Sam Smith cântă la București în 2023

Bucurie mare la sfârșit de an pentru iubitorii de muzică. În vara anului 2023, doi dintre cei mai iubiți artiști internaționali concertează în România. Robbie Williams și Sam Smith vin la București. Concertele se vor desfășura în perioada 3 – 4 iunie 2023 în Piața Constituției. Fac parte din Festivalul Summer in The City.

Nu doar Robbie Williams și Sam Smith vor urca pe scenă, ci și alți artiști internaționali de succes. Numele anunțate până acum sunt Editors, LP, Calum Scott și Abby Roberts. Organizatorii au declarat că vor anunța curând și alte nume.

Abonamentele pentru cele două zile de festival s-au pus deja în vânzare pe platforma iabilet.ro. Prețurile acestora sunt:

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Apoi prețurile vor creste de la 499 pana la 669 lei în ziua spectacolului.
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua spectacolului.
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei – in Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile.

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East.

Advertisement

Dacă pentru Sam Smith concertul în România va fi o premieră, Robbie Williams revine în țara noastră. El a mai cântat tot la București, în Piața Constituției, în anul 2015.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *