Connect with us

Stiri Interne

Casting. Cum poți participa la show-ul ”Casa iubirii” de la Kanal D!

Caravana emisiunii „Casa iubirii” de pe Kanal D dă start castingului prin întreaga țară, echipa emisiunii va ajunge în mai multe orașe din România, oferind șansa celor dornici să participe in emisiune să descopere dragostea adevărată.

Publicat

pe

Casting. Cum poți participa la show-ul ”Casa iubirii” de la Kanal D!

Orașele în care echipa emisiunii va ajunge sunt: Timișoara (9 si 10 iunie), Iași (16 si 17 iunie), Sibiu (23 ai 24 iunie), Cluj-Napoca (30 iunie si 1 iulie) și Constanța (7 si 8 iulie). În acest weekend, vineri, 9 iunie, si sambata, 10 iunie, caravana emisiunii ajunge la Timisoara, la Hotel Boavista (Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A), iar potențialii concurenți sunt așteptați la casting in intervalul 10:00 – 20:00.

Indiferent de experiența anterioară în căutarea iubirii, emisiunea „Casa iubirii” le va oferi potențialilor concurenți șansa de a descoperi conexiuni autentice și de a-și găsi potențialul partener de viață.

„Căutăm oameni autentici, cu suflet mare și deschiși la nou, care să fie gata să își deschidă inimile pentru a găsi dragostea. E nevoie doar de o doza de curaj pentru a intra in cea mai frumoasa calatorie a gasirii sufletului-pereche si a unor experiente unice”, a declarat Andreea Mantea, amfitrioana show-ului fenomen.

Emisiunea “Casa Iubirii” a captivat telespectatorii din întreaga țară cu povesti de dragoste autentice, cu situatii de viata trăite la intensitate maximă de concurenti, si în care cei din fața micilor ecrane se pot oricând regăsi. Concurentii au parte de o experiență unică, în care se cunosc, se descoperă și își construiesc relații, întâmpinând provocări reale și emoții puternice pe tot parcursul emisiunii.

Mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa iubirii” pe website-ul oficial al Kanal D – www.kanald.ro si retelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *