Connect with us

Stiri externe

Printul Germaniei s-a sinucis la 40 de ani! Era urmas la tronul Romaniei!

Printul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern, in varsta de aproape 40 de ani, s-a sinucis atuncandu-se de la etajul 21 al hotelului in care era cazat. Iata care au fost circumstantele incidentului.

Publicat

pe

Printul Germaniei s-a sinucis la 40 de ani! Era urmas la tronul Romaniei!

Familia imperiala germana este in doliu. Printul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern s-a sinucis atuncandu-se de la etajul 21 al hotelului in care era cazat in Frankfurt. Nu a lasat niciun bilet de adio, pare-se, insa a fost eliminata ipoteza unei crime.

Carlos Patrick avea aproape 40 de ani si traversa o perioada foarte dificila dupa ce a fost condamnat la inchisoare timp de 4 ani pentru frauda. El ispasise deja o parte din pedeapsa si a fost eliberat temporar.

Ajunsese vineri in Frankfurt cu masina personala, s-a cazat la Hotel Intercontinental, iar in jurul pranzului a recurs la gestul fatal care i-a adus moartea.

5 printi burlaci pe care inca ii poti cuceri sa te ceara de sotie!

Printul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern era urmasul printului Karl Anton de Hohenzollern, unchi al Regelui Mihai I, si se afla pe lista de succesiune la tronul Romaniei.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *