Connect with us

Stiri externe

Alec Baldwin, totul despre tragicul accident de pe platourile de filmare

Săptămâna trecută a avut loc un accident tragic pe platourile de filmare ale filmului western Rust. Alec Baldwin i-a împușcat accidental cu un pistol de recuzită pe regizorul filmului și pe directorul de imagine, Halyna Hutchins, aceasta din urmă pierzându-și viața. Iată tot ce se știe până acum.

Publicat

pe

Alec Baldwin, totul despre tragicul accident de pe platourile de filmare

Zi neagră la Hollywood. Săptămâna trecută, o zi de filmare pentru un western s-a transformat într-o tragedie. Alec Baldwin se afla în Santa Fe, New Mexico, la filmările pentru Rust. Un film independent cu buget redus în care celebrul actor joacă rolul principal. Nimeni nu se aștepta la tragedia ce avea să se întâmple.

Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platourile de filmare. Este vorba despre Joel Souza, regizorul filmului și Halyna Hutchins, directorul de imagine. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu moartea Halynei la doar 42 de ani.

Se pare că Alec Baldwin ar fi tras cu un pistol de recuzită în care nu ar fi trebuit să se afle gloanțe. De altfel, ar fi fost asigurat de faptul că acesta nu este încărcat.

De atunci, producția pentru Rust a fost oprită, potrivit The Hollywood Reporter. Alec Baldwin este și producător al proiectului.

În loc de gloanțe adevărate, pistoalele folosite pe platouri sunt de obicei pline cu gloanțe oarbe sau praf de pușcă. Ele produc fumul, scânteia și bubuitura specifice unui pistol adevărat. Nu ar trebui să poată însă răni pe nimeni.

Declarația lui Alec Baldwin

„Nu există cuvinte care să-mi exprime șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins. O soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției pentru a desluși condițiile în care s-a produs această tragedie. Țin legătura cu soțul ei și le-am oferit sprijinul meu lui și familiei sale. Inima mea este zdrobită. Condoleanțe soțului ei, fiului lor și tuturor celor care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.”, a scris Alec Baldwin pe Twitter.

Anchetă în desfășurare

Autoritățile locale spun că ancheta este în desfășurare și că martorii sunt audiați, deși nu au fost depuse acuzații. Hainele purtate de Alec Baldwin, precum și arma folosită și cartușele, au fost preluate de anchetatori.

Regizorul rănit pe platoul de filmare

„Sunt devastat de pierderea prietenei și colegei mele, Halyna. A fost o persoană bună, vibrantă, incredibil de talentată, a luptat pentru fiecare pas și m-a făcut mereu să fiu mai bun. Gândurile mele sunt alături de familia ei în acest moment foarte dificil. Sunt recunoscător pentru revărsarea de afecțiune pe care am primit-o de la comunitatea noastră cinematografică, oamenii din Santa Fe și sutele de străini care m-au contactat … Cu siguranță mă vor ajuta să mă vindec”, a transmis Joel Souza printr-un comunicat.

VIDEO! Donald Trump, parodiat de Alec Baldwin in emisiunea „Saturday Night Live”