Connect with us

Style Judgement

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pentru întâlnirea cu împăratul Japoniei

Klaus și Carmen Iohannis se află în această perioadă într-o vizită oficială în Japonia. Președintele și Prima Doamnă a României s-au întâlnit ieri, 7 martie, cu Împăratul și Împărăteasa Japoniei. Iată ce ținută a purtat, cu această ocazie, soția Președintelui.

Publicat

pe

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pentru întâlnirea cu împăratul Japoniei

Aflați într-o vizită oficială în Japonia, Klaus și Carmen Iohannis s-au întâlnit ieri, la Tokyo, cu Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako. Atât Prima Doamnă a României, cât și Majestatea Sa Masako, au ales să poarte ținute simple, discrete, în culori calde.

Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie roz pudrat, cu mâneci scurte și lungimea până sub genunchi. Și-a asortat ținuta cu pantofi de aceeași nuanță și o curea subțire de culoare galbenă care îi marchează zona taliei. Așa cum se întâmplă mereu în cazul Primei Doamne, ținuta poartă semnătura designerului Andreea Tincu.

În schimb, Împărăteasa Japoniei a ales un taior sobru într-o nuanță de galben, cu mânecile acoperite și fustă până la jumătatea gambei.

Întâlnirea a avut loc marți dimineață la Palatul Imperial din Tokyo. După vizita din Japonia, care se încheie astăzi, Președintele și Prima Doamnă vor zbura mai departe, către Singapore.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *