Connect with us

News

VIDEO! Lady Gaga, super show la Super Bowl!

Lady Gaga a fost invitata sa cante la finala editiei anuale a Super Bowl, cea mai urmarita competitie sportiva din Statele Unite. Gaga a oferit un show de 13 minute memorabil, ce a inclus cele mai mari hituri ale ei printre care „Born This Way”, „Million Reasons” si „Bad Romance”.

Publicat

pe

Gaga si-a inceput recitalul de 13 minute pe acoperisul stadionului NRG din Houston, cel care a gazduit finala Super Bowl din acest an, dintre echipele New England Patriots si Atlanta Falcons. Meciul a fost castigat in cele din urma de cei de la New England Patriots cu scorul de 34-28.

Cateva versuri din piesa „America, The Beautiful” au fost cantate pe acoperisul stadionului, avand in background o flota de 300 de drone, care la un moment dat s-au asezat in spatele artistei si au format steagul Statelor Unite. Apoi, intocmai ca un Supererou, Gaga s-a aruncat in gol si a ajuns in locul unde era montata scena.

Din prestatia ei nu au lipsit cele mai cunoscute hituri, precum „Let’s Dance”, „Poker Face”, „Bad Romance”, „Born This Way” sau cel mai recent lansat, „Million Reasons”. Show-ul lui Gaga a fost unul spectaculos si a mers fara probleme.

Cu toate ca multe persoane se asteptau ca Gaga sa faca o referire la Donald Trump in timpul prestatiei sale, iata ca artista si-a vazut de muzica si a preferat sa nu se mai transforme in activist politic. Costumele cantaretei au fost create de Donatella Versace, care a fost special prezenta la eveniment pentru a o sustine pe Gaga.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *