Connect with us

Stiri externe

Fotografiile generate de Inteligența Artificială cu vedete la MET Gala, devenite virale

Tehnologia și moda s-au întâlnit într-o serie de imagini generate de Inteligența Artificială care le înfățișează pe Katy Perry, Lady Gaga, Selena Gomez și Rihanna la MET Gala 2024. Vedetele nu au fost prezente la ediția din acest an a mult așteptatului eveniment, însă imaginile cu ele au ajuns virale în mediul online.

Publicat

pe

Fotografiile generate de Inteligența Artificială cu vedete la MET Gala, devenite virale

Fotografii cu Katy Perry, Selena Gomez, Lady Gaga și Rihanna la MET Gala 2024, toate generate de Inteligența Artificială, au ajuns virale pe internet. Asta în ciuda faptului că vedetele nu au fost prezente la cel mai așteptat eveniment al anului din industria fashion.

Imaginile fake au făcut înconjurul lumii. Katy, RiRi, Gaga și Selena apar purtând rochii spectaculoase. Ținutele sunt în perfectă concordanță cu tema ediției din acest an a evenimentului: “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”.

Peste 10 milioane de oameni au accesat imaginile, iar aproape 100.000 dintre ei le-au dat share pe platformele de social media.

Imaginile sunt extrem de realiste. Cu toate astea, internauții au sesizat o scăpare. Covorul ce apare în unele dintre fotografii este cel de la ediția din 2018 a MET Gala, nu cel în nuanțe de crem și verde din acest an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry)

Chiar și Katy a postat imaginile pe contul ei de Instagram. În descriere, ea a a scris: „Nu am putut ajunge la MET, a trebuit să lucrez”.