Connect with us

Stiri Interne

Foștii Chefi la cuțite, dați în judecată de Antena 1. Ce s-a întâmplat acum!

Sezonul cu numărul treisprezece al show-ului Chefi la cuțite începe în weekend, dar vine cu schimbări majore. Asta după ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat de la Antena 1 și au fost dați în judecată de postul de televiziune! Iată ce s-a întâmplat acum!

Publicat

pe

Foștii Chefi la cuțite, dați în judecată de Antena 1. Ce s-a întâmplat acum!

Chefi la cuțite este cea mai de succes emisiune de cooking din țara noastră. Drept dovadă stă longevitatea show-ului. Chiar weekend-ul acesta începe sezonul cu numărul treisprezece. El vine însă cu schimbări majore în ceea ce privește juriul.

Asta după ce Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea au plecat de la Antena 1. În locul lor vor fi Chef Richard Abou Zaki, Chef Ștefan Popescu, Chef Alexandru Sautner și Chef Orlando Zaharia.

Conform paginademedia.ro, Antena Group a deschis mai multe procese pe numele fiecăruia dintre cei trei chefi la cuțite. Primele ar fi fost intentate în noiembrie 2023, având ca obiect „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Ulterior, pe 8 decembrie, au fost deschise noi procese, iar săptămâna asta, pe 12 martie, au apărut noi acţiuni în instanţă împotriva celor trei, dar și a soției lui Florin Dumitrescu.

Aceste ultime procese vin după ce Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu au făcut declarații publice despre plecarea lor de la Antenă.

Ce a declarat Florin Dumitrescu

„… eu, ca persoană, mi-am pierdut dreptul la liberă exprimare. Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios şi un pic cam greu de dus. Am două procese pe rol. În civil. Pentru, să spunem aşa, interpretarea unor clauze din contract.

Nu pot nici să reacţionez public la băţul băgat prin gard de diverşi oameni sau diverse articole.

Timp de nouă ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mişto şi mi-am dedicat aceşti ultimi nouă ani cu speranţa că fac bine. Bă, s-au şters cu buretele. Nouă ani de zile eu n-am existat din punct de vedere profesional”, a spus el pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Ce a declarat Cătălin Scărlătescu

Și Chef Scărlătescu a făcut declarații, pentru cancan.ro, despre scandalul cu Antena 1: „Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alţii şi mi-au oprit din bani. Este cineva acolo care vrea răul Antenei. Vă spun sincer. Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forţaţi pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simţ să înţeleagă ce vrem noi. Gândiţi-vă… au plecat Bendeac, am plecat noi trei, a plecat Cosmin Seleşi, a plecat Dan Negru şi mai câţi de la Observator, de la Antena Stars.”

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *