Connect with us

ADPM Travel

Cum arată noul hotel Bulgari din Roma. Cât costă o camera?

Sunt foarte multe case de modă care și-au extins aria de business în domeniul HoReCa, iar Bulgari nu face excepție. Celebrul brand a inaugurat recent un hotel nou la Roma, în Italia. Iată cum arată proprietatea și cât costă o cameră!

Publicat

pe

Cum arată noul hotel Bulgari din Roma. Cât costă o camera?

Se spune despre Roma că are straturi nesfârșite de istorie pe care nu te poți sătura vreodată să le descoperi. Piazza Augusto Imperatore este un astfel de loc încărcat de istorie și frumos. În centrul pieței se află mausoleul lui Augustus, nepotul lui Iulius Cezar și primul împărat roman, care a domnit timp de patru decenii.

Piazza Augusto Imperatore este exact locul în care brandul Bulgari a ales să deschidă cel mai nou hotel ce îi poartă semnătura. The Bulgari Hotel Roma s-a deschis luna trecută. Legendarul brand și-a extins aria de activitate în domeniul HoReCa încă din anul 2004, atunci când a deschis primul hotel la Milano.

Casa de bijuterii a fost fondată în 1884, iar sediul central se află la doar două minute de mers pe jos din Piazza Augusto. La hotelul nou deschis, opulența este la ea acasă. Clădirea impresionantă ce găzduiește acest hotel datează din anii 1930, dar a fost renovată complet și arată fabulos.

Interioarele poartă semnătura studioului Antonio Citterio Patricia Viel din Milano. Aceeași echipă care s-a ocupat de interioarele hotelurilor din Los Angeles, Beijing și Dubai. Elementele comune sunt mozaicurile strălucitoare, marmura, lemnul lăcuit și culorile neutre.

Advertisement

Hotelul are 114 camere și apartamente elegante, iar cele de la etajele superioare dispun de terase private. Vederile sunt absolut spectaculoase, iar serviciul room service e disponibil 24/7.

Il Caffe și Ristorante by Niko Romito sunt restaurantele la care oaspeții se pot delecta cu preparate dintre cele mai fine. Bineînțeles, hotelul dispune și de un centru SPA de lux cu toate facilitățile, printre care o piscină de 20 de metri și sală de fitness.

Prețul unei nopți de cazare în această perioadă pornește de la 2000 de euro pentru două persoane.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *