Connect with us

Stiri Interne

Mihnea Marinaș candidează pentru postul de consilier local în Ștefăneștii de Jos

Mihnea Marinaș candidează la alegerile locale din luna iunie pentru postul de consilier local în Ștefăneștii de Jos. El mizează pe susținerea oamenilor din cartierul Cosmopolis, acolo unde și locuiește și ale căror probleme și dorințe, spune el, le cunoaște cel mai bine.

Publicat

pe

Mihnea Marinaș candidează pentru postul de consilier local în Ștefăneștii de Jos. Vrea să reprezinte comunitatea Cosmopolis!

Mihnea Marinaș, unul din cei mai apreciați hairstyliști din România, candidează la alegerile locale din luna iunie pentru postul de consilier local în Ștefăneștii de Jos. El a luat această decizie după ce ani la rând a luat pulsul comunității cartierului în care locuiește, Cosmopolis, comunitate ale cărei probleme și dorințe, spune el, le cunoaște cel mai bine.

”Candidez pentru o poziție de consilier local în cadrul consiliului local al comunei Ștefăneștii de Jos. Am decis să fac pasul acesta din dorința de a ajuta comunitatea mare și frumoasă din care fac parte de mai mulți ani și pe care o iubesc.⁠ Stiți, eu locuiesc în cartierul Cosmopolis, care aparține de comuna Ștefăneștii de Jos, iar acum știu că multe dintre problemele cartierului pot fi soluționate dacă ne implicăm mai mulți si mai activ în administrație: școala, drumurile de acces, stația de epurare sunt doar câteva dintre ele”, declară Mihnea.

O școală de stat, în Cosmopolis, pe lista sa de priorități

”Suntem 15.000 deja în Cosmopolis și vom fi peste 20.000 în curând. Ca un oraș de mărime medie. Ar fi un nonsens să nu avem un cuvânt de spus în luarea deciziilor care ne privesc. Comunitatea noastra așteaptă de mult deschiderea măcar a unei școli primare de stat în Cosmopolis. Oamenii așteaptă de la noi soluții concrete cu termene precise. Și eu sunt părinte și stiu cât de important este să ai școala lângă casă. Le spun tuturor că doar implicându-ne vom face ca lucrurile să se miște mai repede. Angajamentul meu ferm față de prietenii, vecinii și toți copiii și părinții din Cosmopolis e că mă voi lupta ca această școală să devină realitate”, adaugă el.

Activitatea lui de hairstylist, de antreprenor, și, mai nou, de inspector de monitorizare unități de învățământ în Ștefăneștii de Jos, l-a adus, de-a lungul anilor, aproape de viața de zi cu zi a oamenilor cu care a interacționat. Le-a aflat poveștile, dorințele și nemulțumirile și este acum pregătit să îi ajute.

”Fac parte dintr-o echipă de candidați tănără, dinamică și hotărâtă. Împreună, în consiliul local, am avea un cuvânt mult mai greu de spus. Mă întâlnesc și vorbesc zilnic cu membrii comunității, știu foarte bine ce așteptări au. Zilnic sunt în mijlocul oamenilor și prin natura profesiei și afacerii care mă ajută să-mi întrețin familia. Știti, eu sunt hair-stylist, antreprenor, puteți să-mi spuneți și frizer, nu ma supăr, dar interacționez și vorbesc cu foarte mulți oameni. În plus, de un an și jumătate știu foarte bine și ce se întâmplă în interiorul primăriei Ștefănești, pentru că fac parte din aparatul administrativ având funcția de Inspector de monitorizare unități de învățământ.

Eu și echipa de candidați din care fac parte acum locuim toți în Cosmopolis. Este pentru prima dată, de când există Cosmopolis, când un partid politic propune o echipă pentru consiliul local, care provine în întregime din comunitatea noastră. De aceea, vă spun că, după ce vom deveni consilieri locali, va fi mult mai ușor să aducem pe masa discuțiilor problemele cu care se confruntă locuitorii din Cosmopolis. Mai mult, acest lucru înseamnă și soluții mai rapide și sigure. Am convingerea că numai dacă ne implicăm cu toții vom reuși să ne impunem proiectele”, încheie Mihnea Marinaș.