Connect with us

Stiri Interne

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță

Deja de mai bine de șase ani, Andra și Cătălin Măruță locuiesc, alături de cei doi copii ai lor, într-o vilă de lux din zona de nord a capitalei. Iată cum arată locuința lor! Casa dispune inclusiv de un studio de înregistrări!

Publicat

pe

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează una dintre cele mai solide și mai frumoase familii din showbiz. Cei doi au împreună doi copii: David (12 ani) și Eva (8 ani). Cu toții locuiesc, deja de mai bine de șase ani, într-o vilă de lux din zona Băneasa

Conform playtech.ro, casa a fost cumpărată în anul 2018 și a costat un milion de euro. Înainte, Andra și soțul ei au locuit în Cernica și Pipera. S-ai mutat însă în apropiere de Grădina Zoologică Băneasa din mai multe considerente.

Ei și-au dorit o locuință mai spațioasă, situată într-o zonă mai accesibilă către oraș, dar și mult mai verde și mai liniștită.

La parter, casa dispune de un living spațios, amenajat cu mult bun gust. La etaj sunt dormitoarele, iar curtea este una spațioasă și dispune inclusiv de piscină.

De-a lungul timpului, cei doi le-au arătat urmăritorilor din mediul online mai multe imagini din casă. Recent, au făcut câteva schimbări, printre care și amenajarea unui studio muzical.

Chiar Andra a dezvăluit fanilor, pe Facebook și Instagram, că are acum propriul studio de înregistrări, acasă. Acolo, ea poate repeta în voie, iar cei doi copii pot studia la rândul lor muzica.

La 8 ani, Eva cântă cu vocea și la pian, în vreme ce David este pasionat de chitară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *