Connect with us

Stiri externe

Michael Bolton, diagnosticat cu cancer la creier

Finalul anului 2023 a venit cu momente cumplite pentru celebrul artist internațional Michael Bolton. În vârstă de 70 de ani, acesta a fost diagnosticat cu cancer la creier și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Din fericire, operația a reușit, iar el se află acum în perioada de recuperare.

Publicat

pe

Michael Bolton, diagnosticat cu cancer la creier

Michael Bolton este cunoscut în lumea întreagă și are o carieră muzicală impresionantă. Sfârșitul lui 2023 a fost pentru el unul extrem de greu. Celebrul artist a fost diagnosticat, în luna decembrie, cu o tumoare pe creier. El a fost operat de urgență chiar înainte de Sărbători.

Artistul în vârstă de 70 de ani a scris pe rețelele de socializare despre clipele grele pe care le traversează. Din fericire, operația a decurs bine.

Acesta a descris întreaga experiență drept „o provocare neașteptată”. El a mai spus că va lua o pauză de la turnee pentru a se putea concentra exclusiv pe recuperarea după operație.

Michael Bolton a menționat că este recunoscător pentru dragostea și sprijinul fanilor săi. De asemenea, el face totul pentru a se recupera cât mai rapid pentru a putea reveni pe scenă.

Fanii i-au scris artistului o mulțime de mesaje de încurajare. În vara anului trecut, el a lansat albumul intitulat Spark Of Light. El are programate mai multe concerte în perioada următoare. Rămâne însă de văzut cât de rapidă va fi recuperarea și când își va relua activitatea artistică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michael Bolton (@michaelbolton)