Connect with us

ADPM Beauty

Ce secrete de frumusețe au Andreea Marin, Andreea Bălan și Albertina Ionescu pentru a arăta senzațional

Andreea Marin, Andreea Bălan, Albertina Ionescu și alte vedete din showbiz au dezvăluit cum anume își îngrijesc tenul și părul pentru a oferi imaginea impecabilă pentru care sunt atât de admirate de public. Celebritățile au ajuns săptămâna aceasta în magazinul Top Line din București pentru a achiziționa produsele de îngrijire profesionale pe care, de regulă, le folosesc, bucurându-se de cele mai mari reduceri din an, valabile până duminică, 7 noiembrie. Vedetele au dezvăluit, cu această ocazie, și care este secretul frumuseții lor, ce anume folosesc pentru a avea tenul radiant și părul sănătos și strălucitor.

Publicat

pe

Ce secrete de frumusețe au Andreea Marin, Andreea Bălan și Albertina Ionescu pentru a arăta senzațional

Andreea Marin a mărturisit că este o admiratoare a produselor profesionale pariziene Guinot, cele pe care le folosește Guinot Liftosome și Guinot Age Summum, produse care oferă efect de lifting instant și de redensifiere a pielii.

Crema Age Summum contribuie la întărirea sistemului imunitar al pielii și astfel contracarează și corectează în mod global toate semnele de îmbătrânire: riduri, relaxare cutanată, pete pigmentare. Ambalat în mod inedit, acest set oferă fiecaruia o experiență de neuitat.

Un alt produs pe care îl folosește este Academie Youth Active Lift, o inovație de beauty care de lifting. Formulele Youth active Lift se regăsesc în trei tipuri de produse, două pentru față și unul pentru ochi, fiecare dintre ele cu efect de lifting și reconstrucție a matricei de fibre elastice: Soin Lift Galb, care acționează pe remodelarea ovalului facial și corectează inclusiv zona bărbiei duble, și Soin Rafermissant, o cremă tratament, care oferă densitate cutanată globală, prin restructurarea fibrelor elastice de colagen și elastină, dar și prin reorganizarea acestora.

Și, cum sărbătorile de iarnă bat la ușă, Andreea Marin a descoperit la Top Line noul Advent Calendar Babor, cu 24 de fiole. Folosite câte o fiolă pe zi, în ordinea indicată pe ambalaj, tenul va avea parte de o regenerare vizibilă în timp util până la Crăciun. Ediția din acest an a Advent Calendarului conține fiolele Precious, cu efect global de energizare, fermitate și lifting, oferind experiența completă Babor.

Pentru îngrijirea părului, Andreea Marin apreciază și folosește de ceva timp produsele eco-friendly Kevin Murphy.

De asemenea, vedeta mărturisește că este fidelă clasicului tratament Mororccanoil, pe bază de ulei de argan. Acesta reface și revitalizează părul deteriorat de agresiunile provocate de factorii chimici și de mediu. Formula fără alcool se absoarbe instant pe părul umed sau uscat. Este un produs multifuncțional, de aceea poate fi aplicat înainte de serviciile chimice pentru a îmbunătăți sanatatea părului in timpul procesului. Parul are mai multa maleabilitate și mai mult luciu și se descurcă mult mai usor.

Andreea Balan a mărturisit că își îngrijește tenul cu ajutorul produselor profesionale Guinot Age Logic, precum și cu apreciatele fiole Babor, și cremele Babor Seacreation și HSR.

Serum-ul Babor HSR, de exemplu, a integrat un ingredient high tech, care produce un “efect de filtru de Instagram”. Astfel, chipul obține aspectul uniform, luminos și reconturat, păstrându-și identitatea și frumusețea, fără depesonalizarea pe care o produc diversele aplicații mobile.

La capitolul îngrijirii părului, artista a achiziționat, precum și produse Moroccanoil, pe care le folosește de ani buni: șampon uscat, mască protectoare, produse de styling, precum și clasicul tratament pe bază de ulei de argan.

La Top Line, Andreea Bălan a descoperit, cu această ocazie, noile fiole tratament Doctor Babor Retinol Power Serum Ampoules, ce combină retinol stabilizat și acid hialuronic 2D i treptide-1 biomimetica. Acestea combat semnele de îmbătrânire premature, contribuie la diminuarea aspectului liniilor fine și al ridurilor, rafinează porii și îmbunatățește textura și nuanța tenului. De asemenea, contribuie la activarea rejuvenării tenului și la stimularea secreției de colagen.

Vedeta a fost însoțită de fiica ei, Ella, căreia i-a cumpărat perii colorate pentru păr.


Andreea Perju a vizitat magazinul Top Line pentru a completa colecția de produse de îngrijire de acasă, alegându-le pe cele care au dovedit eficiență în cazul ei.

Pentru că are un păr fin, subțire, care are nevoie de forță și volum, vedeta a optat pentru setul Joico K-Pak, ce repară cuticula firului de păr, redându-i puterea și strălucirea, șamponul uscat Moroccanoil, ce poate înlocui cu succes spălarea părului la nevoie, eliminând impuritățile și lăsându-l curat și strălucitor. De asemenea, a achiziționat produsele pentru îngrijirea părului Kevin.Murphy, precum Plumping.Wash, ce are efect densifiant, mărește volumul părului subțire, fin sau îmbătrânit, și șamponul violet Kevin Murphy Blond Angel Wash, special pentru păr blond, care protejează culoarea și contracarează tonurile arămii.

Pentru îngrijirea părului, Albertina Ionescu optat pentru masca K18 ce repară firele de păr degradate în doar patru minute.

K18 este primul brand pentru îngrijirea părului, cu patent Biotech, care repară părul deteriorat de decolorare, colorare, tratamente chimice sau căldură, în doar 4 minute. Produsele au la bază K18Peptide, o formulă unică, patentată, care reface părul, aducându-l în starea lui originală: sănătos și întinerit. K18 reprezintă astfel puzzle-ul perfect care reconectează părțile lispă, distruse, din interiorul cuticulei.

Tratamentul se realizează în doi pași, iar K18Peptide™ livrează aminoacizi în cortexul firului de păr, ce refac și reconectează lanțul de cheratină care a fost distrus, părul fiind vizibil reparat în doar 4 minute. Produsele pot fi utilzate imediat după procesele chimice din salon pentru a repara deteriorarea care intervine odată cu acest serviciu, dar și acasă pentru a păstra rezultatele cât mai mult timp.

Peptidele K18 transformă chiar și cel mai deteriorat păr și oferă rezultate de lungă durată, care nu se duc la spălat.

Albertina Ionescu a completat coșul de cumpărături cu produse de îngrijire a corpului, precum laptele de corp cu efect bronzant Guinot Hydra Bronze, și pensule profesionale pentru machiaj Kryolan.

Oana Roman a mărturisit că folosește, de mai bine de 25 de ani, produsele de machiaj Kryolan și cele de îngrijire a tenului Guinot, pe care le-a descoperit în anii studenției petrecuți în Franța. Vedeta a declarat că fondul de ten, pudra, corectorul și produsul de sculpting Kryolan sunt, în viziunea sa, cele mai bune de pe piață, fiind folosite și în industria filmului și a televiziunii.

Celebritățile și-au actualizat astfel colecția de produsele preferate, bucurându-se, alături de clienții obișnuiți, de cele mai mari reduceri din an, de până la 70%, din cadrul ediției de anul acesta a Top Beauty Trade Show, valabile până duminică, 7 noiembrie, inclusiv, și online, pe www.topline.ro.

La fel ca în cazul tuturor clienților care au ajuns la magazin, intrarea în locație s-a realizat pe certificatului verde. Cei care nu dețin acest certificat încă, s-au putut bucura de experiența de shopping într-o zonă specială în exteriorul magazinului. Acolo au avut alături un consilier de frumusețe, alături de care au identificat produsele de îngrijire potrivite, parcurgând paginile magazinului online, www.topline.ro. Au adăugat produsele dorite într-un coș virtual, iar acestea au fost ulterior aduse de consilierul de beauty de pe rafturile magazinului și achitate la casa de marcat exterioară.

“La fel ca în fiecare an, și de această dată am pregătit o mulțime de surprize pentru toți cei care apreciază și folosesc produse de îngrijire profesională. Atât specialiști, cât și public consumator. Puteți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 1000 euro, precum și multe kituri cadou, pe baza bonului de cumpărături primit în urma achiziționării de produse în magazin, în perioada 30 octombrie – 7 noiembrie. Toate bonurile vor fi incluse la tombolă. De aceea, vă așteptăm în magazinul Top Line de pe bulevardul Regina Maria 14! Suntem alături de toți cei care iubesc produsele de îngrijire profesională, astfel că cei nevaccinați încă vor putea comanda și achiziționa produsele dorite, la casa de marcat în aer liber, amplasată în exteriorul magazinului. Ei vor putea alege produsele într-un coș virtual, pe display-ul pus pe dispoziție, iar un beauty consilier le va selecta de pe rafturile din magazin, întrucât accesul în locație se face doar pe baza certificatului verde! Majoritatea produselor din magazinul Top Line sunt disponibile la discounturi de până la 70% în perioada 30 octombrie – 7 noiembrie, astfel că este ocazia ideală de a achiziționa produsele brandurilor favorite. Mai mult, toate bonurile zilnice, cu valoare mai mare sau egală cu 250 de lei, primesc automat un set de produse surpriză cadou! Vom avea și o a doua tombolă, câștigătorul care va ghici ce se ascunde în cutia aniversară Top Line 25 de ani urmând să primească produse în valoare de 500 de euro. Top Line aniversează 25 de ani de existență pe piața din România și ne bucurăm să răsplătim în acest fel clienții și publicul pentru fidelitatea dovedită”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

* Extragerea în urma tombolei va avea loc pe 15 noiembrie 2021. Toți cei care se înscriu la tombolă trebuie să fi achiziționat cel puțin un produs în perioada 30 octombrie – 7 noiembrie, din magazinul TopLine din bdul Regina Maria 14

* valoarea premiului se transformă în lei la cursul zilei în care se face extragerea

* valoarea premiului se poate utiliza doar în magazinul TopLine din București, pentru achizitionarea de produse cosmetice.

* câștigătorul nu poate cere contravaloare premiului în bani

* câștigătorul trebuie să păstreze chitanța/ bonul fiscal de la casa de marcat, cel înscris și pe talonul de tombolă, extras ca și câștigător

* fără dovada câștigării premiului – bonul fiscal – se va extrage un nou câștigător

* produsele care totalizează valoarea premiului sunt calculate la preț de raft, fără să se aplice discounturi suplimentare.

Vedetele au ieșit în weekend la beauty shopping. Ce au luat de la Top Line!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania)