Connect with us

Stiri Interne

Audiențe Singur Acasă 1 și 2, dat de Antena 1. A bătut Pro TV?

Filmele Singur Acasă 1 și 2 au fost difuzate anul acesta în premieră de Antena 1, după 15 ani în care au fost văzute exclusiv la Pro TV. Iată ce audiențe au înregistrat, câți români s-au uitat la cel mai îndrăgit film de Crăciun al tuturor timpurilor.

Publicat

pe

Audiențe Singur Acasă 1 și 2, dat de Antena 1. A bătut Pro TV?

Filmul Singur Acasă a devenit tradiție de Crăciun. Chiar dacă a fost lansat în 1990 și l-am văzut deja de zeci de ori, încă îl privim cu aceeași plăcere. Indiferent de postul tv care îl difuzează, se pare. Anul acesta, filmele Singur Acasă 1 și 2 au fost difuzate în premieră de Antena 1. Asta după 15 ani în care le-am urmărit exclusiv la Pro TV, în fiecare decembrie.

Audiențe Singur Acasă 1

Singur Acasă 1 a reușit să fie lider de audiență și în acest an. De data asta, la Antena 1. A fost urmărit de 2.3 milioane de telespectatori și a depășit serialul Las Fierbinți, difuzat de Pro TV pe același interval orar. Episodul din Las Fierbinți a adunat în fața micilor ecrane „doar” 1.8 milioane de români.

Home Alone 1 a înregistrat audiențe chiar mai bune decât anul trecut. Difuzat atunci la Pro TV, a strâns în fața televizoarelor cam 2.2 milioane de oameni.

Audiențe Singur Acasă 2

Dacă prima parte a filmului a înregistrat în 2021 audiențe mai mari decât anul trecut, lucrurile s-au schimbat la Singur Acasă 2. Aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit filmul anul acesta. Cifre în scădere față de iarna lui 2020, când 2.5 milioane de oameni au urmărit aventurile lui Kevin.

De data aceasta, se pare că Pro TV a reușit să depășească Antena 1 cu Las Fierbinți. Este vorba despre publicul de la orașe și cel de pe segmentul comercial.

Bătălia pe filmul Singur Acasă. Anul acesta e la Antena 1. La anul revine la Pro TV?

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *