Connect with us

Stiri Interne

Bucharest Film Studios sprijina achizitia operei lui Brancusi, “Cumintenia Pamantului”

Bucharest Film Studios, compania lui Bobby Paunescu, se implica in sprijinirea campaniilor de achizitionare a celebrei opere a sculptorului Constantin Brancusi, “Cumintenia Pamantului”.

Publicat

pe

cumintenia-pamantului

Bucharest Film Studios va oferi servicii si resurse gratuit agentiilor selectate sa realizeze campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei „Cumintenia Pamantului” de Constantin Brancusi.

Intrucat agentiile selectate sunt rugate sa lucreze pro bono pentru implementarea campaniei, inclusiv in ceea ce priveste costurile cu tertii, dorim sa le fim alaturi oferindu-le tot suportul logistic de care au nevoie.

„Sunt onorat sa putem contribui la restituirea catre poporul roman a valorilor culturale romanesti. Vom continua sa sprijinim guvernul in orice initiativa care are ca finalitate imbunatatirea mediului in care se manifesta artistii romani” a declarat Bobby Paunescu, Director General al BFS.

Bobby-Paunescu

Bucharest Film Studios furnizeaza servicii de productie pentru filme, productii de televiziune, spoturi publicitare, sedinte foto, videoclipuri si chiar pentru evenimente corporate si private, reprezentand cel mai mare complex de studiouri de film din Romania si unul dintre cele mai importante nuclee de productie cinematografica din Europa Centrala si de Est

Dupa un amplu si complex proces de rebranding, Studiourile MediaPro devin Bucharest Film Studios. Cu o identitate vizuala noua, un logo sugestiv si pasiunea de a gasi cele mai bune solutii pentru orice proiect, Bucharest Film Studios pastreaza toate resursele si serviciile cu care intreaga piata de profil a fost obisnuita de mai bine de 60 ani.