Connect with us

ADPM Coffee Break

Cele mai scumpe 10 case din lume… pe timp de Pandemie!

Faptul ca traversam o perioada nefasta si ca stam in casa mai mult decat ne-am dori nu inseamna ca nu ne putem clati ochii cu niste locuinte de lux. Cele mai scumpe din lume la momentul actual!

Publicat

pe

Cele mai scumpe 10 case din lume… pe timp de Pandemie!

S-ar spune ca izolarea ar putea fi poate mai dulce intr-o resedinta de lux. Aparent, poate ca ar fi. Desi e bine cunoscut faptului ca oamenii in general se plictisesc si de prea mult bine. Iar pe timp de carantina, casa devine cumva un fel de colivie. Si colivia fie ea din fier forjat, tabla, aur sau clestar… pana la urma tot o colivie este!

Va invitam totusi astazi la o calatorie virtuala prin cele mai scumpe 10 case din lume… pe timp de Pandemie!

The ONE, Bel Air, California – 500 milioane de dolari

Locatia este una ce iti taie rasuflarea, iar imensa proprietate tocmai a fost renovata complet. Are nu mai putin de 20 de dormitoare, 30 de bai, 5 piscine si cinematograf privat.

24 Middle Gap Road, Hong Kong – 447 milioane de dolari

Casa e deja scoasa la vanzare de mai bine de un an. Din cauza pretului piperat insa, cumparatorii nu se inghesuie deloc. Si cu toate astea, pretul nu a scazut nici macar cu un cent. Casa se afla intr-un cartier de lux din Hong Kong, The Peak, unde preturile sunt in general exorbitante.

Pierre Cardin’s Bubble Palace, Franta – 390 milioane de dolari

Trebuie sa recunoastem ca vila de vacanta a lui Pierre Cardin de pe Coasta de Azur arata fabulos. Se afla in apropiere de Cannes, iar designul sau a fost conceput in anul 1975. Cat despre constructia propriu-zisa, aceasta a durat nu mai putin de 15 ani!

Gateways Canyons, Gateway, Colorado – 279 milioane de dolari

Casa ii apartine lui John Hendricks fondatorul Dicovery Channel. Este o proprietate imensa ce se intinde cat vezi cu ochii si un veritabil centru SPA. De asemenea, proprietatea include si un muzeu cu masinile de colectie ale lui Hendricks.

Mesa Vista Ranch, Pampa, Texas – 250 milioane de dolari

Putem spune despre aceasta proprietate ca dispune de propriul sau aeroport privat. Si cu asta am spus cam totul. Terenurile de golf, de tenis si cinematograful privat par acum parca simple accesorii.

Casa Encantada, Bel Air, California – 225 milioane de dolari

Daca iti doresti o casa cu 60 de camere, ei bine, aceasta trebuie sa fie alegerea perfecta pentru tine! Aceasta a fost candva proprietatea lui Conrad Hilton, magnat al domeniului hotelier.

Villa Firenze, Beverly Park, California – 165 milioane de dolari

Nici aceasta casa nu reuseste sa isi gaseasca un nou proprietar la mai bine de 2 ani de cand a fost scoasa la vanzare. Realizata in stilul unui palat de inspiratie italiana, dispune de toate facilitatile la care s-ar putea cineva gandi.

90 Jule Pond Drive, Southampton, New York – 145 milioane de dolari

A fost prima oara scoasa la vanzare in 2017, iar pretul cerut atunci era de 175 de milioane de dolari. A mai scazut intre timp, dar cumparatorul tot nu a aparut. Este una dintre cele mai luxoase case de vacanta din celebra zona Hamptons.

Gemini, Manalapan, Florida – 137.5 milioane de dolari

In 1985, proprietatea a fost cumparata de mogulul media William Ziff contra sumei de 5 milioane de dolari. A mai construit cate ceva, a gandit o piscina frumoasa, iar in prezent valoreaza 137.5 milioane de dolari.

Petra Ecclestone’s London Mansion – 130 milioane de dolari

Petra Ecclstone este hotarata sa vanda proprietatea istorica pe care o detine intr-unul dintre cartierele exclusiviste ale Londrei.

Cele mai scumpe case in care locuiesc marile vedete

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *