Connect with us

Stiri externe

Cele mai scumpe inele de logodna primite de vedete

Cand vorbim despre vedete, problema banilor nici macar nu se pune, iar starurile arunca in general sume astronomice pe tot soiul de lucruri. Si cand este vorba despre inelul de logodna, bijuteria trebuie sa fie una spectaculoasa despre care sa vorbeasca toata lumea!

Publicat

pe

Cele mai scumpe inele de logodna primite de vedete

Pe langa celebritate, succesul aduce si o multime de bani. Iar cand doua staruri de top se logodesc, inelul care le pecetluieste iubirea trebuie sa fie memorabil! Iata aici cateva dintre cele mai scumpe inele de logodna primite de vedete.

Meghan Markle

Printul Harry este cel care a gandit modelul inelului cu care i-a cerut mana lui Meghan Markle. Diamantul central are 3 carate si a fost adus din Botswana. De ce tocmai Botswana? Pentru ca este unul dintre primele locuri in care Harry si Meghan iesit la o intalnire. Cat despre celelalte diamante, ele fac parte din colectia regretatei Printesa Diana. Costul bijuteriei s-a ridicat la 350.000 de dolari.

Cardi B

Advertisement

Artista a primit, in anul 2017, un inel de logodna estimat la aproape jumatate de milion de dolari. Dar si mai spectaculos a fost cel primit de ziua ei, in 2019. Acesta din urma a costat nu mai putin de 1 milion de dolari.

Angelina Jolie

Mariajul lor nu a durat o viata, insa inelul de logodna ii va ramane mereu in suflet Angelinei Jolie. Atunci cand a cerut-o de sotie, Brad Pitt a apelat la un bijutier de renume caruia i-a platit 500.000 de dolari pentru un inel perfect cu diamante!

Jennifer Aniston

Desi a fost si ea casatorita cu Brad Pitt, Jennifer Aniston a primit cel mai frumos inel de logodna de la Justin Theroux. O bijuterie superba cu diamant de 8 carate pentru care fostul sot al actritei a scos din buzunar circa 500.000 de dolari.

Advertisement

Amal Clooney

Considerat candva eternul burlac al Hollywood-ului, George Clooney a cerut-o de sotie pe frumoasa Amal oferindu-i un inel in valoare de 750.000 de dolari.

Khloe Kardashian

Inelul cu diamante de 2.5 carate primit de la fostul jucator NBA Lamar Odom a costat 850.000 de dolari. Relatia lor s-a terminat in 2016, dar Khloe a ramas cu inelul de logodna drept amintire. Si ce amintire!

Catherine Zeta-Jones

Advertisement

Frumoasa Catherine Zeta-Jones poarta pe deget un inel cuu diamante in valoare de 1 milion de dolari! L-a primit, bineinteles, de la sotul ei, Michael Douglas.

Paris Hilton

Actorul Chris Zylka i-a daruit lui Paris Hilton un inel cu diamante de 20 de carate pentru care a platit cam 2 milioane de dolari. Paris a pierdut valorosul inel intr-un club, dar l-a gasit ulteror. Din pacate insa, logodna lor nu a durat prea mult.

Blake Lively

Nici actorul Ryan Reynolds nu s-a lasat mai prejos atunci cand a cerut-o de sotie pe frumoasa Blake Lively, oferindu-i atunci un inel de aur roz cu diamant de 12 carate, pentru care a scos din buzunar 2 milioane de dolari.

Advertisement

Jennifer Lopez

Inelul pe care l-a primit diva de la Alex Rodriguez are un diamant de 15 carate si a costat peste 1 milion de dolari. Conform unor publicatii internationale, valoarea lui s-ar apropia in realitate chiar de 5 milioane de dolari!

Kim Kardashian

Dupa ce a semnat un contract avantajos cu Adidas, Kanye West a hotarat sa sarbatoreasca achizitionand un nou inel „de logodna” pentru Kim Kardashian, bijuterie pe care este incrustat numele brand-ului mai sus mentionat. Pretul inelului a fost de 4.5 milioane de dolari, dar i-a fost furat vedetei in Paris, impreuna cu alte bijuterii.

Beyonce

Advertisement

Beyonce a primit un inel de logodna cu diamant de 18 carate, iar pretul lui este unul exorbitant: 5 milioane de dolari!

Mariah Carey

James Packer este „cel mai tare din parcare” si i-a oferit artistei un inel cu diamant de 35 de carate, pentru care a scos din buzunar 10 milioane de dolari. Nu e de mirare faptul ca Mariah a continuat sa poarte bijuteria chiar si dupa ruperea logodnei.

Katy Perry

Ea ii va darui curand un copil, iar Orlando Bloom i-a oferit lui Katy Perry un inel de logodna in valoare de 5 milioane de dolari. A cerut-o de sotie anul trecut, de Valentine’s Day. Iar bijuteria este una cu adevarat spectaculoasa!

Advertisement

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *