Connect with us

Stiri externe

Cher, sărut pasional cu iubitul mai tânăr cu 40 de ani, la show-ul Versace

La 76 de ani, Cher iubește și este iubită. Celebra artistă și-a asumat public relația cu Alexander Edwards, producător muzical cu 40 de ani mai tânăr. Ieri, la show-ul Versace din Los Angeles, cei doi s-au sărutat pasional în fața camerelor de luat vederi, fără niciun fel de reținere.

Publicat

pe

Cher, sărut pasional cu iubitul mai tânăr cu 40 de ani, la show-ul Versace

La vârsta de 76 de ani, Cher și-a regăsit fericirea în brațele unui bărbat cu 40 de ani mai tânăr. Este vorba despre Alexander Edwards, un producător muzical în vârstă de 36 de ani. „Dragostea nu știe matematică!”, spune Cher despre povestea lor de iubire.

Ieri, cei doi au participat împreună la show-ul Versace din Los Angeles, Printre invitați s-au numărat mai multe vedete de top, precum Miley Cyrus, Elton John, Pamela Anderson, Lil Nas X sau Demi Moore.

Îndrăgostiți până peste cap, Cher și iubitul ei nu s-au sfiit să se sărute pasional în fața camerelor de luat vederi. La eveniment, artista a purtat colanți, o geacă de piele și un corset, toate în aceeași nuanță de albastru. Și-a completat ținuta cu ghete cu platformă, un machiaj îndrăzneț și un zâmbet larg. Partenerul ei, în schimb, a purtat o ținută relaxată all-black.

Recent, Alexander a vorbit despre faptul că Cher se comportă extraordinar cu fiul în vârstă de trei ani pe care bărbatul îl are cu fosta sa parteneră, Amber Rose.

Alexander și Cher s-au cunoscut anul trecut, la Paris Fashion Week, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *