Connect with us

Stiri externe

De ce nu le-a cumpărat telefoane mobile Penelope Cruz copiilor ei

Penelope Cruz este una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood, cu o avere estimată la aproximativ 90 de milioane de dolari. Vedeta și-ar permite să le ofere totul pe tavă copiilor ei, însă a decis să îi țină departe de tehnologie și rețele sociale. Iată de ce nu le-a cumpărat telefoane mobile celor mici!

Publicat

pe

De ce nu le-a cumpărat telefoane mobile Penelope Cruz copiilor ei

Penelope Cruz este o mamă protectoare. Actrița are o fiică în vârstă de 10 ani, Luna, și un fiu pe nume Leo (12 ani). Ambii sunt rodul iubirii dintre ea și soțul ei, actorul Javier Bardem.

Deși ea este una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood și mereu în lumina reflectoarelor, Penelope își dorește discreție când vine vorba despre copiii ei. Actrița a declarat că, atunci când vor fi destul de mari, Luna și Leo vor decide singuri dacă vor o viață publică sau nu. Până atunci însă, rolul ei este să îi protejeze.

Nu doar de lumina reflectoarelor își ține actrița departe copiii, ci și de tehenologie și rețele sociale. Vedeta a declarat public că nu le-a cumpărat telefoane mobile celor doi copii.

„Este atât de ușor să fii manipulat, mai ales atunci când creierul tău este încă în formare”, a mărturisit ea.

Penelope consideră rețelele sociale drept „un experiment crud asupra copiilor, asupra adolescenților”.

Cel mai recent film al actriței este Ferrari, peliculă ce rulează în cinematografe. Ea joacă rolul Laurei Ferrari, soția fondatorului legendarei companii auto.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *