Connect with us

Stiri externe

Jared Leto, cea mai ciudată apariție de la Met Gala 2022

Deja de câțiva ani încoace, Jared Leto marchează apariții de neuitat pe covorul roșu al Met Gala, cel mai așteptat eveniment din lumea fashion. Nici anul acesta nu s-a lăsat mai prejos și a atras toate privirile cu look-ul său excentric.

Publicat

pe

Jared Leto, cea mai ciudată apariție de la Met Gala 2022

Jared Leto este genul de star care își ia foarte în serios aparițiile pe red carpet. Face de fiecare dată eforturi să afișeze look-uri cât mai interesante care să atragă atenția. Și îi iese de fiecare dată. Înțelege că moda și arta se îmbină perfect, iar singura lor limită e propria imaginație.

Anul acesta, tema Met Gala a fost „In America: A Lexicon of Fashion”. Un eveniment exclusivist centrat pe Epoca de Aur. O eră a progresului industrial și tehnologic. Jared Leto a apărut la Met Gala purtând Gucci. Doar nu degeaba este Ambasador al celebrului brand.

Nu și-a făcut apariția la eveniment singur, ci alături de „fratele lui geamăn”. Este vorba despre designer-ul Gucci, Alessandro Michele. Look-urile lor identice au fost un omagiu adus gemenilor din The Shining.

La Met Gala 2022 și-a mai făcut apariția un bărbat despre care toată lumea a crezut că e Jared Leto. Chiar și marile publicații internaționale au scris că este el, până când adevăratul Jared Leto a apărut pe red carpet. Se pare că bărbatul în cauză este Fredrik Robertsson, redactor șef al revistei Boy.

Advertisement

Jared Leto si-a pierdut capul! Ofera recompensa!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JARED LETO (@jaredleto)