Connect with us

Stiri Interne

Tratata mai ceva ca Paris Hilton! Monica Gabor, vedeta la Shanghai!

Monica Gabor a devenit imaginea unui restaurant deschis ieri cu mare fast in Shanghai, romanca noastra fiind invitata, la evenimentul de inaugurare, sa taie panglica impreuna cu staruri precum Paris Hilton, Zendaya Coleman, Huang Xiao Ming si Angela Baby.

Publicat

pe

monica-gabor-shanghai1

Monica Gabor este pe cale sa ajunga o veritabila vedeta in China, tara de origine a iubitului ei, afaceristul Mr. Pink. Monica a devenit imaginea restaurantului „Millions of Milkshakes”, deschis ieri cu mare fast in Shanghai.

monica-gabor-shanghai2

 

La evenimentul de inaugurare al restaurantului, Monica Gabor s-a numarat printre cei mai de seama invitati, pasind pe covorul rosu si taind panglica impreuna cu Paris Hilton, starul Disney Zendaya Coleman, dar si superstarurile chineze Huang Xiao Ming si Angela Baby.

monica-gabor-milkshake monica-gabor-shanghai

Panourile publicitare pe care apare chipul romancei noastre impanzesc acum Shanghai-ul, motiv pentru care paparazzi s-au inghesuit sa o fotografieze pe Moni atunci cand si-a facut aparitia pe covorul rosu, iar reporterii i-au luat interviuri peste interviuri.

Advertisement