Connect with us

Stiri externe

Urmează logodna! Ben Affleck, surprins la shopping de nestemate!

Lucrurile par să meargă de minune între Jennifer Lopez și Ben Affleck după marea împăcare. Recent, celebrul actor a fost surprins într-un magazin de bijuterii uitându-se la inele, semn că urmează logodna!

Publicat

pe

Urmează logodna! Ben Affleck, surprins la shopping de nestemate!

Ben Affleck și Jennifer Lopez formează din nou un cuplu și sunt mai fericiți ca niciodată. Se pare că logodna este aproape.

Recent, actorul a fost surprins la shopping de bijuterii. Inele de logodnă mai exact, la celebrul magazin Tiffany & Co.

Nu a fost singur, ci însoțit de mama și fiul lui, Samuel, în vârstă de 9 ani. Ben Affleck și JLo și-au reluat povestea de iubire la 17 după ce s-au despărțit prima oară, în 2004.

Apropiații spun că nu inel de logodnă căuta Ben Affleck la magazinul de bijuterii. Că, de fapt, vizita în centrul comercial era parte a unui joc vânătoare de comori. Rămâne însă de văzut, în viitorul apropiat, care este adevărul.

Advertisement

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au logodit prima dată în anul 2002. Atunci, JLo a primit un superb inel cu diamante roz semnat Harry Winston. Bijuteria se pare că valorează acum peste 12 milioane de dolari. Surse din apropierea celor doi spun că diva are încă respectiva bijuterie.

Jennifer Lopez, abdomen de fier la 52 de ani

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *