Connect with us

Style Radar

La plaja sau cumparaturi, Alessandra Ambrosio poarta doar jeansi ecologici!

Alessandra Ambrosio, unul dintre cei mai populari dintre ingerasii Victoria’s Secret, imbraca din ce in ce mai des o piesa vestimentara cu totul inedita – jeansii ecologici!

Publicat

pe

alessandra-ambrosio-jeansi-eco1

“Mai putin consum de apa, mai putin consum de energie, mai putine chimicale”, pare sa fie sloganul dupa se ghideaza brand-ul ce produce jeansii eco, piese vestimentare inedite preferate de mai toate vedetele de la Hollywood. Printr-o tehnologie care are la baza ozonul, compania produce jeansi prietenosi cu mediul care se bucura de o imensa popularitate dincolo de Ocean.

Printre starurile care poarta cu regularitate acest tip de jeansi se numara top modelul brazilian Alessandra Ambrosio, unul dintre Ingerasii Victoria’s Secret. De fiecare data cand iese cu fetita ei la plimbare, la cumparaturi sau la plaja, Alessandra se imbraca cu „eco- jeansii”.

alessandra-ambrosio-jeansi-eco

Fie ca poarta o pereche de pantaloni scurti din denim, face ravagii intr-o pereche de skinny jeans sau in pantaloni cargo, ea arata sexy si relaxata!

Ozonul este unul dintre cele mai puternice dezinfectante care poate fi folosit la purificarea mancarii si a apei. Mai nou, acest element chimic s-a dovedit a fi foarte util in industria denim-ului, iar Koos Manufacturing, cel care produce din anul 2000 jeansii AG Adriano Goldschmied a integrat cu succes acest proces in fabricile din Mexic si Los Angeles.

Tehnologia pe baza de ozon este folosita in procesul de finisare al tesaturii din denim. In mod normal, jeansii sunt spalati in mari cantitati de apa pentru a se elimina excesul de cerneala si chimicale folosite in vopsirea tesaturii. Cand un material din denim este “ozonizat” , consumul de apa, de energie si de chimicale este drastic redus, cu pina la 25% pe an.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *