Connect with us

ADPM Beauty

Beyonce lansează parfum. Cum îl poți comanda

Beyonce se pregătește să dea lovitura în industria aromată a parfumurilor. Celebra artistă a dezvăluit că lansează, la sfârșitul acestui an, un parfum care se va numi Cé Noir. Iată cum îl poți comanda!

Publicat

pe

Beyonce lansează parfum. Cum îl poți comanda

La fel ca multe alte vedete de top, Beyonce pătrunde în industria de beauty. Mai exact, celebra artistă își lansează propriul parfum la finele acestui an. Conform unui clip video postat pe Instagram, aroma se va numi Cé Noir.

Pe website-ul oficial al divei au apărut imagini care îi prezintă pe fanii artistei testând în premieră acest parfum. Ei au putut face acest lucru la concertele din cadrul turneului Renaissance, în locaț88 precum San Francisco, Atlanta sau Washington.

Se pare că Cé Noir este parfumul pe care Queen Bey l-a purtat pe parcursul acestui turneu mondial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

„Este în sfârșit aici după zece ani de muncă”, a spus ea despre aroma dezvoltată de parfumieri francezi în funcție de preferințele vedetei. Este o aromă florală cu note gurmande.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Deocamdată, Cé Noir poate fi comandat de pe site-ul lui Beyonce, exclusiv din Statele Unite și Canada. Prețul unei sticluțe este de 160 de dolari.

Parfumul conține note de clementină, miere aurie, esență de trandafir și chihlimbar auriu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *