Connect with us

Cinenews

Bridgerton, sezonul 3. Ce știm până acum

Fanii serialului Bridgerton de pe Netflix așteaptă deja de multă vreme lansarea sezonului trei. Asta în contextul în care cel precedent a fost lansat în primăvara lui 2022. Cu toții sperau că 2023 va fi anul care va aduce noul sezon. Cel mai probabil, însă, acesta va fi disponibil abia anul viitor.

Publicat

pe

Bridgerton, sezonul 3. Ce știm până acum

Netflix a anunțat, încă dinaintea lansării celui de-al doilea sezon, faptul că Bridgerton va continua cu sezoanele trei și patru. Asta arată faptul că platforma de streaming are mare încredere în succesul acestui proiect.

Totuși, pauza lungă dintre sezoane nu a fost neapărat pe placul fanilor. Sezonul doi a fost lansat în primăvara lui 2022.

Toată lumea spera că anul acesta va aduce continuarea poveștii pe platforma de streaming. Iată însă că acest lucru nu s-a întâmplat și, cel mai probabil, el va apărea abia în 2024.

Nu există încă un anunț oficial Netflix în acest sens. Adjoa Andoh (Lady Danbury), a declarat însă recent că sezonul trei „va apărea anul viitor”, chiar dacă este gata deja de ceva vreme.

Ce se va întâmpla în sezonul 3 din Bridgerton?

Lady Whistledown a dezvăluit că sezonul trei va fi despre ea și povestea ei de dragoste. Însăși actrița Nicola Coughlan, care o interpretează pe Penelope Featherington, a dat această veste.

Următorul sezon va fi o incursiune în povestea de dragoste dintre Penelope și Colin. Diferit de a treia carte a Juliei Quinn, care se concentrează pe Benedict Bridgerton. Abia cel de-al patrulea volum este despre Penelope și Colin.

Kate și Anthony se vor întoarce

Simone Ashley și Jonathan Bailey au confirmat amândoi că se întorc în cel de-al treilea sezon. Mai mult, cei doi își doresc ca personajele lor să devină părinți!

Recent, Simone a spus că vom vedea o latură mai „dulce” a relației dintre Kate și Anthony după toată drama din sezonul doi. În plus, ea a mai spus despre noul sezon că va fi „mai fierbinte” decât precedentele.

Filmările au început în iulie 2022 și s-au încheiat în luna martie a acestui an.

Hannah Dodd o va înlocui pe Ruby Stokes în rolul Francescăi Bridgerton.

Și Hannah New, actrița principală din Black Sails, s-a alăturat distribuției pentru a o interpreta pe Lady Tilley Arnold.

Din păcate, Regé-Jean Page nu se va întoarce în show, în ciuda zvonurilor. El a declarat chiar că producătorii sunt liberi să îl înlocuiască cu alt actor dacă doresc revenirea personajului său.