Connect with us

Evenimente

Ce vedete au participat la premiera Indiana Jones în România

Ultimul film din seria Indiana Jones, cu Harrison Ford în rolul principal, s-a lansat oficial și în România. Avanpremiera a avut loc la un cinematograf din București, iar la eveniment au participat o mulțime de vedete autohtone. Iată despre cine este vorba!

Publicat

pe

Ce vedete au participat la premiera Indiana Jones în România

Indiana Jones și Cadranul Destinului este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Producția cu Harrison Ford în rolul principal este cea de-a cincea și ultima din legendara serie Indiana Jones. Săptămâna aceasta, filmul a fost lansat oficial și în România. La avanpremieră au participat numeroase vedete autohtone și jurnaliști.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cinematograf din București, iar printre cei peste 500 de invitați s-au numărat Dana Săvuică, Laria Iordache, Andrei Leonte și Andra Gogan.

Dana Săvuică

Victor Dorobanțu și Eliza Chifu

Wilmark

Majda

Larisa Iordache și Andrei Nourescu

Ionuț Popa (Survivor)

David Alexandru Dobrincu, Ovidiu Lipan Țăndărică și Irina Margareta Nistor

Andrei Leonte și Laura Popa

Andra și Răzvan Gogan

Alin Gălățescu, Ștefan Lungu și Andrei Nourescu

Foto: okmagazine.ro

Ultimul film al francizei a fost lansat la 15 ani distanță de cel de-al patrulea episod al seriei. În Statele Unite, filmul se clasează pe primul loc în box office după primul weekend de la lansare. Încasările se ridică la 60 de milioane de dolari. Deși suma este uriașă, se pare că nu s-a ridicat nici pe departe la nivelul așteptărilor.

Pelicula este una dintre cele mai costisitoare realizate vreodată, producția ridicându-se la aproape 300 de milioane de dolari. Harrison Ford are în prezent 80 de ani și este pentru ultima oară când intră în pielea celebrului arheolog Indiana Jones.