Connect with us

Style Radar

Cum au reacționat activiștii PETA după ce s-a defilat cu capete de animale sălbatice în show-ul Schiaparelli

Show-ul de modă Schiaparelli din cadrul Paris Haute Couture Week a stârnit o mulțime de controverse atât prin prisma hainelor prezentate pe podium, cât și prin prisma ținutelor purtate de vedetele invitate. Iată cum au reacționat activiștii PETA după ce s-a defilat cu capete de animale sălbatice în show-ul Schiaparelli!

Publicat

pe

Cum au reacționat activiștii PETA după ce s-a defilat cu capete de animale sălbatice în show-ul Schiaparelli

Kylie Jenner s-a numărat zilele trecute printre invitații de seamă la show-ul Schiaparelli din cadrul Paris HAute Couture Week. Vedeta a atras toate privirile cu o rochie din catifea neagră accesorizată cu un cap de leu în mărime naturală. Piesa face parte din cea mai nouă colecție Schiaparelli.

Din aceeași colecție face parte o haină de blană cu cap de lup pe umăr, piesă purtată pe catwalk de Naomi Campbell.

Alt model, Shalom Harlow, a defilat într-o rochie cu un cap de leopard pe piept.

Activiștii PETA se pare că nu au avut nimic de comentat la adresa acestei colecții. Casa de modă Schiaparelli a explicat că niciun animal nu a suferit pentru realizarea pieselor din colecția „Inferno Couture”.

Capetele de animale au fost realizate din spumă sculptată manual, lână și blană artificială din mătase. Toate au fost pictate manual pentru a arăta cât mai realist.

Reprezentanții PETA spun că această colecție celebrează frumusețea animalelor sălbatice și poate fi privită ca o declarație împotriva vânătorii.

„Animalele sălbatice nu ar trebui omorâte pentru a satisface ego-ul uman. Aceste capete de animale tridimensionale fabulos realizate arată că acolo unde există voință, există o cale”, spune Ingrid Newkirk.