Connect with us

Stiri Interne

Familia Slav și Drăgușanu, reunite! Iată cu ce ocazie!

Familiile Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav s-au reunit în weekend pentru o ocazie specială. A avut loc petrecerea tradițională a ruperii turtei fiicei celor două vedete, Sofia.

Publicat

pe

Familia Slav și Drăgușanu, reunite! Iată cu ce ocazie!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au organizat în weekend petrecerea tradițională a ruperii turtei fetiței lor. Sofia a împlinit un an și a avut parte de un eveniment conform tradiției. La petrecere au participat și bunicii ei, părinții Biancăi și cei ai lui Victor, pe care am avut astfel ocazia să îi vedem împreună.

Părinții lui Victor Slav

Conform tradiției, micuța Sofia a trebuit să aleagă obliecte de pe o tăviță de argint, obiecte care, conform superstiției, i-ar anticipa viitorul.

„Mi-as dori sa aleaga carticica. Pe care scrie „Intelepciune”. Sofia inseamna intelepciune, sper sa fie un om intelept, modest si bun. Mi-as dori foarte mult sa fie un om bun”, a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWBiz.ro.

Mama Biancăi

„Ce vrea ea sa aleaga de pe tavita. Sunt sigur ca o sa aleaga ce trebuie”, a declarat tatal lui Victor Slav.„Foarte frumos evenimentul. Pe Sofi o vad ca seamana foarte mult cu Victor, chiar si cu mine. Seamana cu Victor cand era mic, parca il vad pe el. Sunt foarte incantata de alegerile ei. Sa fie sanatoasa, sa aiba parte de noroc, sa fie inconjurata de oameni buni”, a declarat Catalina Slav, sora lui Victor.

We love you ❤️little angel 😇 🙏🏻🎀#blessed #dulcesicevainplus

A post shared by Bianca Dragusanu (@biankdragusanu) on

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *