Connect with us

Style Radar

INAIS a lansat colecția Visul unei Nopți de Miez de Vară!

Brandul românesc INAIS a lansat colecția vestimentară “Visul unei Nopți de Miez de Vară”, o colecție capsulă care te îndeamnă la visare, dar și către o descoperire sau o autodescoperire!

Publicat

pe

INAIS a lansat colecția Visul unei Nopți de Miez de Vară!

Inspirată de un vis fantastic din magica Noapte de Sânziene, colecția surprinde prin piese “powerful”, dar totodată diafane. Tul-uri cu transparențe ce îți provoacă imaginația sunt eclectic accesorizate cu elemente glam-rock-punk pentru un efect vizual dramatic și contemporan, dar în același timp senzual și vulnerabil.

“Are you sure you are awake? It seems to me

That yet we sleep, we dream”, este Motto-ul colecției create de designerul Ina Isbasescu.

“Ne-am pregătit cu o ședință foto uimitoare, într-un cadru natural și de poveste. Intră acum pe site-ul nostru, dar și pe profilele de Instagram, Facebook și TikTok pentru mai multe detalii din culise, idei de outfituri, review-uri, pregătire comenzi și altele. Pregătește-te să descoperi și să te îndrăgostești de noua colecție și de celelalte piese vestimentare! Sperăm că această colecție te găsește plină de energie, deoarece echipa INAIS este foarte entuziasmată. Anunțăm oficial lansarea noilor noastre produse. Colecția MidSummerDream te așteaptă să o descoperi”.

INAIS susține trendul global al sustenabilității și circularității, folosind materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Brand-ul 100% românesc aduce mereu o perspectivă fresh asupra modei care nu mai ține cont de trend-uri și care se îndreaptă din zona de consumerism către cea de sustenabilitate și adaptabilitate.

Femeile care poartă haine INAIS (www.inais.ro) devin “creaturi urbane”, ce îmbină cultura marilor orașe cu propriul spirit liber și natural, fiind mereu în reinventare, dar rămânând totuși fidele propriilor valori. Mai mult, piesele sunt colecționabile și „sfidează” vremea și vremurile!

Colecția MidSummerDream, dar și piese vestimentare ori accesorii din colecții anterioare sunt expuse în spațiul contemporan al showroom-ului din str. Maior Ion Coravu 2A, putând fi achiziționate online pe site-ul www.inais.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *