Connect with us

Style Radar

Tommy Hilfiger prezintă colecția toamnă 2022 „TH Monogram”

O nouă monogramă pentru „Tommy Hilfiger”, creată în colaborare cu Fergus Purcell, este piesa centrală a colecției Toamna 2022. Stilurile clasice prep sunt reimaginate în elegante articole essentials și stiluri emblematice pentru toate genurile și vârstele.

Publicat

pe

Tommy Hilfiger prezintă colecția toamnă 2022 „TH Monogram”

Tommy Hilfiger a creat o nouă monogramă cu celebrul ilustrator și designer grafic britanic Fergus Purcell.

Bazându-se pe istoria de colaborare a companiei cu cei mai semnificativi creatori contemporani, monograma reimaginează ADN-ul de bază al mărcii TOMMY HILFIGER și va apărea pentru prima dată în colecția Toamna 2022.

Noul design este rezultatul unor cercetări ample în arhiva TOMMY HILFIGER. Purcell a creat o reinterpretare îndrăzneață a motivelor pe care le-a descoperit pe piese iconice din istoria de design a mărcii. Creată dintr-un T și H care se întrepătrund, monograma reprezintă o intersectare a clasicului cu modernul, aducând o nouă perspectivă asupra sensibilității prep: ca atare, este prin excelență TOMMY HILFIGER.

„Din 1985, monograma „TH” reprezintă stilul prep autentic, reinventat îndrăzneț pentru toți”, a spus Tommy Hilfiger. „Fergus Purcell a fost un colaborator cu adevărat inspirator. Abordarea sa specială și legătura cu cultura străzii sunt unice. A fost o bucurie să ne reinventăm monograma cu el – pentru 2022 și mai departe.”

„Ceea ce îmi place la acest brand este că are un impact puternic; foarte colorat, foarte încrezător și foarte direct.” adaugă Fergus. „Acestea au fost inspirațiile care mi-au condus designul și dorința de a face ceva care să fie perceput ca nou și iconic, dar și ca ceva ce ar fi putut exista deja. Sunt foarte mulțumit de rezultate!”

Noul motiv al lui Purcell a inspirat colecția Tommy Hilfiger „TH Monogram” Toamna 2022, care combină spiritul progresiv și stilul de patrimoniu de pe Coasta de Est, vizibile în colecțiile dedicate bărbaților, femeilor și copiilor.

Piesele premium cu monograma prezintă semnătura mărcii în nuanțele Burgundy, Navy și Snow White. Pe hainele puffer, accesorii și stilurile unisex, monograma este abstractizată într-un model integral, în timp ce pe emblematicul Rocky Parker și pe croi, este descrisă ca un tipar tonal. Astfel de schimbări reflectă versatilitatea dinamică a acestui logo nou.

Fabricarea și detaliile rafinate prezintă o ofertă elegantă pentru clienți. Îmbrăcămintea casual este realizată din lână premium și fire reciclate. Articolele clasice prep sunt umplute cu puf reciclat și sunt create dintr-un material jacquard complex. Monogramele brodate, detaliile din piele și nasturii metalici se regăsesc peste tot.

Așa cum monograma, cu literele sale de dimensiuni diferite, este perfect imperfectă, colecția este plină de răsturnări estetice neașteptate care perturbă status quo-ul. Fiecare piesă poate fi ajustată și stratificată pentru a reflecta stilul personal al unei persoane. Siluetele pot fi reproiectate și reimaginate.

Colecția Tommy Hilfiger „TH Monogram” Toamna 2022 este disponibilă online pe tommy.com și în anumite magazine TOMMY HILFIGER selecționate.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.