Connect with us

Stiri Interne

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu

Cătălina Ponor s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu, cu care este logodită de doi ani de zile. Acesta este fostul soț al artistei Julia Jianu. Iată ce rochie a ales gimnasta pentru cununie ș ice personalități au luat parte la eveniment.

Publicat

pe

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Jianu

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu după doi ani de logodnă. Cei doi intenționau să facă marele pas în 2020, dar, din pricina restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19, au amânat acest eveniment.

Cununia civilă a avut loc în weekend, unde cei doi parteneri au spus Da! În fața ofițerului Stării Civile, înconjurați de membrii ai familiilor lor și de prieteni. Printre aceștia, nume cunoscute precum foștii antrenori Octavian Bellu și Mariana Bitang, Andreea Răducan, Daniela Silivas, Carmen Tănase și Corina Ungureanu Elvira Deatcu, Monica Roșu.

Cătălina a purtat o rochie diafană albă, până la genunchi, fără umeri, cu mâneci largi, și încălțăminte fără toc. Alesul ei a optat pentru pantaloni de jeans, cămașă alba cu vestă gri și cravat neagră.

Bogdan Jianu a mai fost căsătorit cu artista Julia Jianu. Cătălina Ponor a avut o relație anterioară cu gimnastul portorican Tommy Ramos.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *