Connect with us

ADPM Coffee Break

Cele mai scumpe parfumuri din lume

Poate că nu v-a trecut niciodată prin minte faptul că prețul unui parfum poate urca până la aproape 4.000 de dolari. Iată însă că orice este posibil! Acestea sunt cele mai scumpe parfumuri din lume la momentul actual!

Publicat

pe

Cele mai scumpe parfumuri din lume

Parfumurile de nișă se numără printre preferințele celor cu dare de mână, oameni care nu se uită la bani atunci când vine vorba despre achiziționarea unei arome exclusiviste. Parfumuri în ediție limitată ce pot reprezenta „accesoriul” perfect pentru o ținută de top. Iată în continuare care sunt cele mai scumpe 10 parfumuri din lume la momentul actual!

Joy Baccarat Pure Parfum (ediție limitată), Jean Patou – 1.800 de dolari

Pentru obținerea acestei arome exclusiviste, fiecare sticlă conține esența a 10.600 flori de iasomie și aproape 500 de trandafiri.

Les Royales Exclusives Jardin dAmalfi Fragrance, CREED – 995 de dolari

Parfumeria britanică Creed a lansat acest parfum în 2011 pentru a sărbători cea de-a 250-a aniversare a casei. Notele sunt o evocare olfactivă a unei grădini italiene – efervescente, citrice, lemnoase.

Original Collection No. 1 Feminine, Clive Christian – 525 de dolari

No. 1 Imperial Majesty a lui Clive Christian, aromă creată în 2006 și lansată în ediție limitată (10 sticle) de flacoane de cristal Baccarat cu diamante, a fost numită „Cel mai scump parfum din lume” de Guinness Book of World Records. Nu mai este în prezent disponibil, dar doritorii în pot încerca pe acesta în schimb.

Advertisement

Love is in the Air (ediție limitată), House of Sillage – 1.210 dolari

Sensibilul mosc alb, iasomia delicată și pruna cărnoasă caracterizează parfumul romantic. Sticla este însă cea cu adevărat spectaculoasă. Încrustată cu pietre prețioase și decorată cu un cuplu de păsărele din argint.

Roja Haute Luxe, Roja Parfums – 3.500 de dolari

Roja Dove este un parfumier extravagant, un om care nu se teme de cea mai decadentă supradoză de ingrediente rafinate. Haute Luxe este lansat în fiecare an în ediție limitată și este un parfum care cu siguranță nu poate trece neobservat.

Amorem Rose, Shalini Parfum – 3.000 de dolari

O aromă puternică creată de maestrul parfumier Maurice Roucel cu note de trandafir bulgaresc, flori de șofran, chihlimbar baltic și lemn de mahon. Amorem Rose se găsește într-un flacon de cristal Lalique, „Les Hirondelles”, reprezentând zborul iubirii.

MAISON FRANCIS KURKDJIAN PARIS À La Rose Eau de Parfum – 515 dolari

Pentru realizarea fiecărei sticluțe în parte au fost folosiți câte 250 de trandafiri centofolia de Grasse.

Gardenia Les Exclusifs de Chanel – Parfum Grand Extrait – 3.800 de dolari

Această aromă face parte din linia de parfumuri de nișă ale casei Chanel.

Advertisement

Fabulous Eau de Parfum Decanter, Tom Ford – 895 de dolari

O explozie decadentă, picantă de lavandă erbacee și salvie, accentuată cu migdale amare și vanilie dulce, piele, chihlimbar și lemn.

ELEGANTER SCHWAN 06 (ediție limitată) – 415 dolari

iAlbert Krigler a fost inspirat de castelul Neuschwanstein din Bavaria atunci când a creat această aromă caldă, romantică, din lemn de trandafir și santal. Este vorba despre castelul ce i-a servit drept inspirație lui Walt Disney.

Ce parfumuri au lansat marile vedete și cât costă

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *