Connect with us

Stiri externe

Cum arată acum sora mai mare a Prințesei Diana. Prințul Charles o alesese ca iubită

Înainte de a se căsători cu Lady Di, Prințul Charles a avut o relație cu Lady Sarah Spencer, sora mai mare cu șase ani a Prințesei Diana. Iată cum arată aceasta în prezent, la vârsta de 68 de ani.

Publicat

pe

Cum arată acum sora mai mare a Prințesei Diana. Prințul Charles o alesese ca iubită

Prințesa Diana a ajuns partenera Prințului Charles abia după ce sora ei mai mare, Lady Sarah Spencer, a avut o relație cu acesta. Pe atunci Prinț de Wales, Charles și Lady Sarah s-au iubit pentru o scurtă perioadă de timp în anul 1977.

Conform presei internaționale, relația lor s-ar fi încheiat după ce Sarah a vorbit cu doi reporteri despre povestea ei cu Charles. Aceasta ar fi mărturisit public că suferea de o tulburare alimentară, că se iubea cu mai mulți bărbați și că nu s-ar mărita niciodată cu Prințul.

Chiar Lady Sarah a fost cea care i-a prezentat-o lui Charles pe sora ei mai mică, Diana. Acest lucru s-a întâmplat la Althorp House, casa strămoșească a familiei Spencer. De altfel, locul în care își doarme acum somnul de veci regretata Prințesa Diana. Se pare că Charles se afla acolo pentru o vânătoare de fazani. Mai târziu, într-un interviu pentru The Guardian, Sarah spunea: „Le-am făcut cunoștință. Eu sunt Cupidon!”

Sarah este cea mai mare dintre cei patru copii al familiei Spencer. Ea are în prezent 68 de ani și are titulatura de Lady Sarah McCorquodale. Sarah a luat acest nume în 1980, după căsătoria cu Neil Edmund McCorquodale. El îi este și în prezent soț, iar împreună au trei copii: George, Celia și Emily.

Advertisement

După moartea Dianei, Sarah a devenit președintele Fondului Memorial Diana, Prințesa de Wales, înainte ca acesta să fie închis în 2012.

Ea a rămas apropiată de familia regală și obișnuia să petreacă adesea timp cu nepoții săi, Harry și William. Sarah a fost de-a lungul anilor prezentă la evenimentele importante din viețile celor doi prinți.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *