Stiri Interne
Gandaci, serpi si oua de o mie de ani! Ce au mancat vedetele noastre in tarile exotice!
O parte din vedetele autohtone au avut curajul ca in vacantele exotice sa guste din diverse „preparate” care multora le-ar intoarce stomacul pe dos. Iata ce au putut sa manance Antonia, Adela Popescu, Dana Rogoz sau frumoasele artiste din trupa Amadeus.
Andreea Runceanu (Amadeus) a incercat „oul de o mie de ani” in China
In vacantele petrecute in Asia, Australia sau Africa, vedetele noastre au avut ocazia sa guste din preparate traditionale care multora le-ar intoarce stomacul pe dos: de la gandaci prajiti, serpi pane, oua tinute in clei si var, pana la fripturi de rechin sau zebra.
Momente parca desprinse din reality show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici” de la Pro TV. Iata cateva exemple:
Antonia: a mancat zebra, despre care spune ca are gustul carnii de vita
Adela Popescu: gandaci prajiti in Thailanda si carne de rechin cu usturoi in Romania
Dana Rogoz: crocodil, sarpe pane si gandac in Cambogia.
Amadeus: oua de gasca de 1000 de ani tinute la conservat intr-o compozitie din clei, cenusa, var, sare si orez, in China
Dana Savuica: supa de rechin: „Este extrem de gelatinoasa. Aveam senzatia ca ma inec. Am luat cateva linguri de zeama si in ea pluteau niste fibre lungi, transparente, gelatinoase. Nu mi-a placut gustul si am lasat supa nemancata”, a declarat Dana pentru Libertatea.