Connect with us

ADPM Beauty

KEVIN.MURPHY lansează noi produse din gama KILLER.CURLS, pentru bucle bogate și bine definite

Brandul de îngrijire, colorare și styling al părului, KEVIN.MURPHY, completează gama deja celebră, KILLER.CURLS, cu noi produse destinate părului creț și ondulat, special formulate pentru a aborda acest tip de păr cu textură unică.

Publicat

pe

KEVIN.MURPHY lansează noi produse din gama KILLER.CURLS, pentru bucle bogate și bine definite

Șamponul KILLER.CURLS WASH, conditionerul KILLER.CURL RINSE și crema de păr KILLER.TWIRLS oferă un regim complet de îngrijire, având la bază ingrediente naturale, formule vegane, netestate pe animale, și ajută la crearea unui look perfect definit.

Produsele KEVIN.MURPHY sunt create având la bază conceptul #SkincareForYourHair, aceeași filosofie ca și cea îngrijire a pielii, ele caracterizându-se prin înaltă performanță, formule ecologice perfecționate de știință, folosind ingrediente de calitate, derivate din natură.

Șamponul KILLER.CURLS WASH și conditionerul KILLER.CURLS RINSE conțin lapte de ovăz organic, vegan și hrănitor, pentru a hidrata în profunzime părul ondulat. Uleiul de avocado din KILLER.CURLS RINSE este un antioxidant puternic, cu un conținut ridicat de acizi grași ce oferă protecție și hidratare, iar uleiul de semințe de ricin ajută la sigilarea efectului de hidratare optimă.

Crema de păr KILLER.TWIRLS este concepută pentru a defini și a îmbunătăți toate texturile de bucle, lăsând părul moale, natural și sănătos. Cu unt de shea pentru a defini textura naturală și a stimula hidratarea, KILLER.TWIRLS oferă părului o senzație bogată și luxoasă. Ingredientul vedetă – laptele de ovăz organic – hrănește intens părul, obținând bucle perfect hidratate și pline de vitalitate.

„Părul creț sau ondulat este unic în felul lui și are nevoi speciale de îngrijire, și astfel și de o combinație aparte de produse pentru a-l menține așa cum trebuie. Am dorit să creez un regim pentru definirea și îmbunătățirea părului texturat, cu ingrediente care să ajute la crearea unui look vitalizat și bine definit. Astfel, am dezvoltat acest nou set de produse KILLER.CURLS cu gândul la fiecare textură de păr, de la bucle lejere până la păr foarte creț”, declară celebrul hairstylist Kevin Murphy, proprietarul brandului KEVIN.MURPHY.

Noile produse KILLER.CURLS WASH & RINSE și KILLER.TWIRLS sunt disponibile, începând cu luna iunie 2023, pe www.topline.ro, în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) și în saloanele partenere KEVIN.MURPHY din țară.

Despre KEVIN.MURPHY

Oferind o gamă axată pe ultimele tendințe de îngrijire a părului, de styling și de produse de colorare a părului inspirate din lumea stiliștilor, KEVIN.MURPHY se angajează să contribuie la realizarea de coafuri și stiluri de ultimă generație, prin tehnologie modernă, direct de pe podium până în salon. Folosind formule unice, inspirate din natură, produsele KEVIN.MURPHY oferă stiliștilor și consumatorilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a obține un look complet, transformări creative și moderne, atât în salon, cât și acasă.