Connect with us

Stiri Interne

Mama lui Dan Bălan, două luni la reanimare cu COVID

Deși este o femeie fără probleme de sănătate și cu o energie debordantă, mama lui Dan Bălan a suferit o formă gravă a infectării cu COVID-19. A stat nu mai puțin de 2 luni la reanimare, dar din fericire a trecut peste momentele critice.

Publicat

pe

Mama lui Dan Bălan, două luni la reanimare cu COVID

Mama lui Dan Bălan, a trecut prin momente critice în urma infectării cu virusul COVID-19. Ludmila a dezvoltat o formă severă a bolii, astfel încât a ajuns direct la reanimare. A avut nevoie de ajutorul medicilor timp de 2 luni, lucru pe care l-a povestit chiar ea, pe contul său de Instagram.

Din fericire, Ludmila Bălan și-a revenit și este în perioada de recuperare. Le mulțumește medicilor care au salvat-o și îi sfătuiește pe oameni să se ferească de acest virus „îngrozitor”.

„Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu. Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare. Aveți mare grijă. Covidul e strașnic… Sănătate tuturor! , a scris mama lui Dan Bălan pe Instagram.

La aproape 60 de ani se îmbracă și arată așa!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *