Connect with us

Stiri externe

Regele Charles al III-lea, prima ieșire în public după moartea Reginei – VIDEO

Regele Charles al III-lea a revenit la Palatul Buckingham din Londra, și a avut prima apariție în public după moartea mamei sale. Noul suveran al Marii Britanii a salutat mulțimea și a fost chiar sărutat de o femeie aflată în public.

Publicat

pe

Regele Charles al III-lea, prima ieșire în public după moartea Reginei

Regele Charles al III-lea a avut prima apariție în public după moartea mamei sale și după ce a fost declarant oficial rege. Revenit la Palatul Buckingham, el a salutat mulțimea adunată în fața porților și s-a dovedit a fi mai cald și mai apropiat ca niciodată de public. Le-a strâns mâinile celor prezenți, le-a mulțumit și chiar a acceptat să fie sărutat pe obraz de o femeie, gest nemaiîntâlnit până acum în cazul unui monarh.

A fost vorba de o femeie din Cipru, sosită la porțile palatului pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei. Aceasta l-a întrebat dacă poate să îl sărute și, surprinzător, acesta i-a oferit un răspuns pozitiv. ”l-am apucat și l-am pupat și sunt foarte fericită. Părea trist. I-am spus că îmi pare rău pentru pierderea lui. Am simțit acest impuls”, a declarat Jenny Assiminios pentru CNN.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)