Connect with us

Stiri externe

Ariana Grande a divorțat oficial. Fostul soț are interzis să dea interviuri!

Dragostea nu a ținut nici măcar trei ani în cazul lor. Ariana Grande a divorțat oficial după doar aproximativ doi ani de agentul imobiliar Dalton Gomez. Fostul soț al artistei are interzis la interviuri în presă. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Ariana Grande a divorțat oficial. Fostul soț are interzis să dea interviuri!

În urmă cu doi ani, Ariana Grande s-a căsătorit în secret cu agentul imobiliar Dalton Gomez. Ceremonia a fost una intimă la care au participat mai puțin de 20 de persoane.

 Cei doi au petrecut apoi luna de miere în Amsterdam și păreau extrem de îndrăgostiți. Iată însă că povestea s-a terminat mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Ariana și fostul soț s-au separat în urmă cu mai multe luni. Acum, cei doi au divorțat oficial.

Presa internațională scrie că divorțul s-a produs pe cale amiabilă. Foștii soți au semnat și un acord prin care au convenit să nu dea public detalii despre despărțire.

Dalton Gomez are interzis la interviuri, iar în schimbul tăcerii a fost răsplătit financiar. S-ar părea că suma primită de acesta la divorț depășește 1 milion de dolari.

Advertisement

După separare, Ariana iubește acum din nou. Ea are o relație cu Ethan Slater, colegul său de platou din filmul Wicked. Și el, la rândul său, este despărțit de soție. Cei doi și-ar fi început povestea abia după despărțirea lui Ethan de Lily Jay, femeia care i-a dăruit și un copil anul trecut.

În filmul Wicked, Slater joacă rolul lui Boq, în vreme ce Ariana îi dă viață Gildei.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *