Connect with us

Stiri externe

Casa ciudată în care au stat Priscilla și Elvis Presley s-a vândut cu doar 5,65 milioane de dolari

Casa din Palm Springs în care Priscilla și Elvis Presley au locuit o perioadă în timpul lunii lor de miere s-a vândut contra sumei de doar 5.65 de milioane de dolari. Iată în continuare cum arată inedita proprietate!

Publicat

pe

Casa ciudată în care au stat Priscilla și Elvis Presley s-a vândut cu doar 5,65 milioane de dolari

Casa lui Elvis Presley a fost vândută. Este vorba, mai exact, despre casa de lux din Palm Springs în care Elvis și Priscilla Presley și-au petrecut luna de miere.

A intrat prima oară pe piața imobiliarelor în 2014, iar de atunci prețul ei a scăzut considerabil. Așa se face că a fost acum vândută cu doar 5.65 de milioane de dolari.

Casa se află în Palms Springs, mai exact Coachella Valley. Are 5 dormitoare și băi și este cunoscută sub denumirea House of Tomorrow (Casa de Mâine). Are un design cool și futurist, deși a fost construită în perioada 1957 – 1962.

Câteva dintre elementele distinctive sunt scara suspendată, pereții de piatră și șemineul „agățat! de tavan. A fost complet renovată în anii 20.

Elvis Presley a închiriat această casă în 1966, pentru un an. A plătit atunci 21.000 de dolari. Elvis și Priscilla plănuiau să facă nunta aici, dar s-au hotărât într-un final să se căsătorească în secret, în Las Vegas.