Connect with us

Stiri Interne

Cum arată fiica Andreei Marin la 14 ani

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, urmează să împlinească în curând 14 ani și a devenit domnișoară în toată regula. Este frumoasă, deșteaptă și se pare că este atrasă de avocatură, dar are și pasiuni din sfera artistică.

Publicat

pe

Cum arată fiica Andreei Marin la 14 ani

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, va împlini vârsta de 14 ani chiar la finele acestui an. Nu mai este un copil, ci s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă. A moștenit tot ce este mai bun de la fiecare dintre părinții ei și atrage toate privirile atunci când intră într-o încăpere.

La fel s-a întâmplat și recent, la un eveniment organizat chiar de Andreea Marin cu ocazia lansării unei colecții de bijuterii. Acesta s-a desfășurat la Creative Hub Voice & Visibility, o locație pregătită special de vedetă pentru astfel de evenimente.

Conform Click.ro, Ana Violeta și-a făcut apariția la eveniment pentru a-și susține mama. Așa cum era de așteptat, fiica Andreei Marin a fost în centrul atenției. Și are de ce! Este o tânără dezinvoltă, inteligentă și extrem de frumoasă. Are părul lung, ochii albaștri și o siluetă de model.

Foto: click.ro

Violeta a dat chiar și câteva interviuri, dezvăluind că este atrasă atât de drept, cât și de actorie.

Andreea Marin a făcut COVID-19 deși e vaccinată. Cum se simte acum!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *