Connect with us

Stiri externe

Cum arată lounge-ul Louis Vuitton din aeroportul din Doha, Qatar

După ce, în urmă cu trei ani, Louis Vuitton a intrat prima oară în domeniu HoReCa, deschizând prima cafenea-restaurant în Japonia, acum celebrul fashion brand a deschis și un lounge în aeroportul din Doha, Qatar. Iată cum arată exclusivista locație!

Publicat

pe

Cum arată lounge-ul Louis Vuitton din aeroportul din Doha, Qatar

Au trecut aproximativ trei ani de când Louis Vuitton a intrat pe piața HoReCa. În 2020, celebrul fashion brand a deschis prima cafenea-restaurant în orașul japonez Osaka.

Astfel, faptul că cele mai mari case de modă își extind activitatea și în alte domenii nu mai e demult un secret. Acum, Louis Vuitton trece la nivelul următor și face ceva ce niciun alt fashion brand nu a făcut până acum. Mai exact, a deschis un lounge exclusivist în aeroportul din Doha, Qatar.

„Yannick Alleno at Louis Vuitton” se numește spațiul de lux destinat celor care călătoresc cu business sau first class Qatar Airways ori sunt clienți Vuitton. Preparatele poartă semnătura unui chef francez cu trei stele Michelin.

La micul dejun și brunch sunt servite viennoiseries pariziene și platouri de pește afumat cu caviar. La prânz, oaspeții se pot delecta cu sandvișuri imprimate cu celebra monogramă fleur a lui Vuitton și ceai. În timpul cinei, călătorii pot servi carpaccio de langostine cu esență de mușcată, miel confit aromat cu yuzu și orez cu fructe uscate și condimente. Spațiul oferă atât un meniu a la carte, cât și un meniu de degustare. Specialitățile de cafea vor fi și ele servite cu monograma LV.

Mobilierul care decorează frumos lounge-ul poartă semnătura unor designeri celebri din domeniu. Intrarea în lounge te duce cu gândul la o junglă în mijlocul aeroportului. Totul este absolut fascinant, iar luxul e la el acasă, așa cum era de așteptat.